3 dagar kvar

Woho! Nu är det nära :) Jag räknar inte ner med glädje för att det varit tråkigt och jobbigt, det har vaeit skitkul och en grym erfarenhet att stoppa i ryggsäcken, jag räknar ner för att jah ser fram emot nya erfarenheter samt lite ledigt så jag får ladda batterierna ordentligt och ta igen mig. Kanske jag kan få med mig mamma ut för lite bärplockning om inte Dennis vill :)
 
Jag funderar på att göra en "yay-jag-klarade-det-tårta" nästa vecka, eller tårta, kanske de blir cupcakes eller.. ja något blir det. Jag vill ha något riktigt fint att lägga upp på bakbloggen, nu när det gått nästan en hel sommar utan inlägg så vill jag göra en ordentlig comeback ;)
 
Nu kommer jag avveckla menyn en aning de sista dagarna, det som tar slut det är slut -helt enkelt. Jag kan inte köpa in/baka nytt för några få dagar (Om det inte är något som går fort och säljer som attans). 
 
Så nu gäller det att passa på de här sista dagarna att komma och fika! Men, förhoppningsvis dröjer det kanske inte såå länge tills chansen kommer igen, att äta av mitt fika ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0