Jobba med Kristyr

Kristyr är något som känns väldigt underskattat, tycker jag. Jag har många gånger sett bilder på tårtor där dem gjort blommor och andra mönster med hjälp av kristyr. Himla vackert och det ser verkligen arbetat ut! 
 
Jag har inte vågat testa tidigare men nu var det fasen dags att öva lite. Övning ger färdighet, ni vet! Sagt och gjort - detta kommer jag absolut göra fler gånger. Massor av fler gånger! Det var riktigt roligt och jag kunde knappt hejda mig, jag ville bara göra mer och mer! :) 
 
Jag gjorde detta på fri hand, alltså utan att rita upp ett mönster först. Ska man göra detta på en tårta så får man kanske markera var mönstret ska vara först, innan man börjar. Nu hoppas jag bara att någon vill ha en tårta med sådant mönster. Ingen skulle bli gladare än jag. Annars får jag väl göra en minitårta åt oss, bara för att jag kan. Japp, jag bakar ibland bara för att. Bara för att det är kul, jag vill lära mig, jag vill testa något nytt, jag vill utvecklas! Vad är då bästa sättet att göra det på? You get my point ;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria - ett norrsken i Linköping

Oj vad du är duktig!

Svar: tack snälla! :)
Maria Walkeby Roos

2013-08-22 @ 14:25:27
URL: http://marialindgren.blogg.se
Postat av: Malin Walkeby

om jag bara skulle måla när nån hade beställt nånting, då skulle jag aldrig kommit till den nivån att jag fick beställningar... övning ger färdighet, det är bara genom att jobba på sin konstform som man nånsin kan bli bättre :)

Svar: precis! Och vad jag gör med min fria tid, och vad jag lägger mina pengar på, det har ju ingen annan med att göra ;)
Maria Walkeby Roos

2013-08-23 @ 09:22:35
URL: http://mildamalin.blogg.se/
Postat av: Mare

åh kan du inte göra en steg-för-steg på det här jättefint :)

Svar: Det kommer till veckan ;) Tack! :)
Maria Walkeby Roos

2013-08-25 @ 16:12:01
URL: http://www.litetkex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0