Att vara öppen

Vet ni, jag är trött. Trött på att vara hemmamamma utan något som helst socialt liv. Är "mamma" det enda jag är? Ta det inte fel nu. Jag älskar mina barn och jag älskar att vara deras mamma. Men jag saknar något. Jag saknar en vän. Någon att hitta på saker med, prata med både när man är glad eller när man är låg. Det jag gör nu, att vara såhär öppen i bloggen, jag går verkligen emot mig själv nu. Men det skiter jag i. Jag kanske tar bort allt det här jag skrivit, kanske inte.
 
Tro mig, jag har försökt. Jag har slängt ut trådar både här och där. Jag har bjudit på middagar, jag har hört av mig, jag har sagt "hör av dig om du vill ses, jag kan närsom".. men inget. Jag vet inte varför det inte blir något mer än så faktiskt. Jag har blivit en ofrivillig eremit. Det är sällsynt att jag för en vuxen konversation med någon utöver Dennis. 
 
Jag vet inte ens var jag vill komma med det här inlägget. Jag behöver bara få ur mig det, antar jag. Solen skiner, matchar dåligt med mitt humör idag..

Kommentarer
Postat av: Malin Walkeby

känns väldigt bekant, har bekanta, men väldigt få vänner längre, ingen som hör av sig och vill hitta åp nåt, eller ens komma förbi på en kopp fika. tur i oturen att jag är rätt folkskygg, men ibland hade det varit trevligt med nån som faktiskt vill umgås med en. jag tänkte tanken att bjuda hem folk i midsommar, men kom fram till att det är helt meningslöst - ingen skulle komma iaf :S :(

Svar: Jag känner mig rätt tragisk. Är jag verkligen så hemsk att ingen vill umgås med en? Tur att Dennis har vänner iaf, där får jag glida med på ett bananskal.
Maria Walkeby Roos

2016-04-20 @ 11:17:21
URL: http://mildamalin.blogg.se/
Postat av: Malin Walkeby

jag är ju minst lika tragisk isf... jag har inte ens nån att åka snålskjuts på...

2016-04-20 @ 14:11:12
URL: http://mildamalin.blogg.se/
Postat av: hej hej

Börja en kurs på brukshundsklubben med er hund. Gå på kyrkis. Häng på bvc. Boka in saker. Hundpromenad imorgon. Playdate på tisdag osv. Känner dig inte men tror inte du är hemsk... det är nog snarare strömsund som är så. Alla har sina grupper jämt... trist. Hoppas du hittar en vän.

2016-04-20 @ 17:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0