Hällesjö

Igår förmiddags åkte vi till Hällesjö och blir här hela helgen. Pepsi får springa lös och är hur nöjd som helst, barnen har sparkat boll och pepsi jagar den bäst hon kan. Tror både barn och hund är rätt slutkörda! 
 
 
Jag är sjukskriven ytterligare en vecka. Pratade med läkaren (som aldrig gjort nån riktig undersökning what so ever) och jag sa att jag kan fortfatande inte lyfta min 1åring, han ansåg att "det är inte så jobbigt att ta hand om barn så jag förlänger en vecka sen förlänger jag inte mer". Kan ju känna att han antagligen inte har egna barn.. Mio väger 10 kg så han är inte direkt lätt att bära på. Så jag får väl lyfta sönder ryggen då. Sjukgymnasten tyckte absolut att jag behövde förlänga sjukskrivningen men läkaren tyckte visst annat. Var något irriterad efter samtalet med honom.. Sjukgymnast sa att det absolut är en nervpåverkan jag har och högst troligt ett nytt diskbråck eller de gamla som spökar.. vi får se vad det blir av det här helt enkelt. 

Kommentarer
Postat av: Ila

Ta med dig barnet till läkaren på en inbokad tid så får han se och känna själv hur mkt han väger. Fy så dåligt. Sånt där är diskriminering av föräldrarna anser jag...

Svar: Ja det hade nog inte varit mer än rätt!
Maria Walkeby Roos

2016-08-05 @ 19:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0