Som en gammal tant

Jag är så less. Less på att ha ont, vara stel och gå krokig som en gammal tant. Jag har nåt som känns som superspända muskler i sätet så när jag ligger ner kan jag inte ha benen utsträckta. Dock har jag försökt härda ut det onda för att stretcha, och då domnar och pirrar det enda ner i tårna. Så absolut nervpåverkan. Jag hoppas att övningarna jag fått hjälper, jag vill inte ha det så här längre.
 
Det är svårt stundvis att hålla humöret uppe. Helst vill jag bara gråta, men istället håller jag tillbaka och blir sur och tvär istället. Vet inte vilket som är att "föredra"?
 
Jag vet inte hur dagarna ska gå när sjukskrivningen är över och jag blir själv med barnen. Jag kan verkligen inte bära Mio, det gör så jäkla ont! Jag kan ju inte ta hjälp av mamma varenda dag direkt heller. Får se hur allt blir..
 
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag tycker verkligen att du ska be om en annan läkare eftersom han inte lyssnar på dig, det har du absolut rätt till, byt annars till NNV, du kan bara boka en tid där och göra bytet på plats. Du ska ju inte behöva gå och ha så ont utan att en riktig utredning görs, så att du oxå kan få rätt behandling. Stå på dig!

Svar: Ja jag ska byta till NNV efter min sjukhymnast-tid.om ca 3 v. Annars går jag miste om den tiden.. Jag hoppas få bättre hjälp efter bytet!
Maria Walkeby Roos

2016-08-05 @ 12:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0