Danko Jones kan sin sak.

"When you burn in hell remember what I've said
You had your chance I've had enough"

Emma Hewitt - Waiting (Acoustic Version)


Jävla depp. Men så jävla fin.

vecka 26

Så här stor är bebis nu. Jag går nämligen in i vecka 26 (!) idag. Fasen så tiden går fort. Så om så där 14 veckor är det beräknat att lillen ska komma. Jag hoppas han prickar på Lucia. Gud så mysigt det vore :)

Det är verkligen full fart i magen också. Det sparkas och rör sig väldigt mycket. Och det syns tydligt utanpå magen. Och snart kommer naveln ploppa ut också. Den är på G har jag upptäckt.

öhh.. okej?

Jag blir så less. Men vet ni vad? Ni får tro vad fan ni vill. Jag vet hur läget är, vad jag skriver om och inte skriver om. Om ni har så j-vla lite för er att ni sitter och granskar min blogg och bilderna jag lägger upp så noga som ni gör, då är det faktiskt ni som har problem. Och den där bilden.. Använde ni förstoringsglas? För VET man inte att det är hon, så ser man det inte heller. Så på en skala, -hur patetiska skulle ni säga att ni är? Som bara gräver och gräver för att hitta en liten gnutta av nånting som ni kan blåsa upp till nåt som det inte är.

Dagens hiss, dagens diss!

Dagens hiss - Har äntligen lämnat över nycklar och skrivit på papper osv och sagt hejdå till Kära Myrgatan. Så nu är kapitel Myrgatan över helt. Känns grymt!  :)

Dagens diss - Att folk inte verkar kunna läsa, eller så tror dom sig kunna "läsa mellan raderna".. Jag kan inte skriva nånting i min blogg tydligen, utan att folk ska få för sig att jag skriver om en och samma person hela tiden. Och det gör jag faktiskt inte. Jag sa bara hej då till Myrgatan.

Är ni efterblivna eller kan ni bara inte läsa?

Eftersom folk inte verkar kunna läsa och tror att jag skriver om en person när jag säger att "det är slut, över och förbi" så tänkte jag klargöra att det är MYRGATAN 1B som det är över och förbi med. Det står klart och tydligt i inlägget men folk verkar gilla att utläsa saker som inte är.
Och jo människan är med på bilden, enbart för att det är svårt att hitta nån bild från lägenheten UTAN att människan e med på den. Enbart därför. Inget annat. Så, fattar alla nu?

Nu är det slut, över och förbi.


Kära Myrgatan 1B

Mycket roligt har jag haft med dig, och en hel del mindre roliga incidenter också. Men nu är det slut, över och förbi. Och nöjd är jag för det. Efter 2 år och 4 månader skiljs vi nu åt.

ja, jag har varit på besiktning och skrivit på papper samt lämnat nycklar. Så nu är vi helt och hållet frånkopplade från Myrgatan 1B. Och ni anar inte hur skönt det känns! Att äntligen vara ute och inte behöva tänka mer på det. Massor med minnen tar jag med mig därifrån, men en del lämnar jag faktiskt kvar där.
---
Är ni utvecklingstörda eller? Det är MYRGATAN som är över och förbi, era jävla mongon. Det står klart och tydligt. Efterblivet.

Satan i gatan

"Jag glömmer aldrig bort vad du gjort, du får passa dig som satan"

gör-mig-glad-tröja!

Jag var ju till stan i lördags. Det enda jag köpte var den här t-shirten. bara för att den skulle rycka upp mig lite. Man kan inte vara ledsen när man har denna på sig :) (Kameran suger sönder, därför de blir så suddigt.)

Bild på mosaiken

Fick en förfrågan om att visa upp hur mosaiken ser ut, så här har ni den! Den är faktiskt mycket finare i verkligheten. Då ser man hur det skiftar i grönt/turkos/guld. Nu på bild såg den ju rätt tråkig ut. MEN, det kommer bli sjukt snyggt.

Det var så länge sen vi beställde den så jag hade glömt vilket färg det var. Visste bara tt det var nån form av grönt. Men som sagt. Det kommer bliså fint i köket när det här kommit upp. Vad tycker ni? :)

fika-stund

Det här är lite av mitt favoritfika. Te som smakar jul, och kanelknäcke med skinka på. Såå gott! :)

Vilket är ditt favoritfika?
O´boy? varma mackor? kaffe?

Dagens hiss, dagens diss!

Dagens hiss -gud så skönt det är att göra de sakerna som man gått och gruvat sig för och dessutom få reda på att allt inte alls är så nattsvart som man trott. 
Dagens diss - Mindre kul att man får veta att hela den här tiden hade saker kunnat vara mycket enklare om man bara fått information som faktiskt stämde. Jävla arbetsförmedling!

följ mig!

Följ min blogg med Bloglovin :)

Mosaiken är äntligen här!

Dennis ringde idag till GP och frågade var fasen vår mosaik har tagit vägen. Den hade kommit i fredags fick vi veta. Underligt att dom inte skickat ett sms ang det som dom skulle göra. Men nu är den i alla fall äntligen här. Tog ju bara 3 veckor..

Men jag tvivlar på att vi kommer få upp den i helgen ändå, eftersom Dennis jobbar på lördag (igen). Jag skulle ju förstås ha börjat måla väggarna i köket jag då så det är klart, för då är det bara mosaiken som saknas. Och Resetn av handtagen på luckorna ska ju såklart upp.
Jag är ju lite av ett klantarsel och hade råkat kasta dom här magneterna som ska sitta på insidan av dörrarna så luckorna hålls stängda. Så vi måste ha nya såna med. Typiskt mig.
Vårt kök ser i alla fall inte ut så här längre, vilket jag är extremt nöjd över!

besiktning sen hejdå!

Igår städade vi klart i lägenheten på Myrgatan och tömde vinden. Idag är det besiktning och jag hoppas verkligen att dom inte har nåt att anmärka på för jag tycker vi var riktigt noga när vi städade. Dock lär dom väl klaga på det som vår kära katt Tibbe gjort. Han har ju klöst sönder tapeten lite här och där, men framför allt i hallen. 
Han tog alltså sats och klättrade på vägg och jackor för att ta sig upp på hatthyllan. 
Men för övrigt borde allt vara grönt.

Så när jag varit på besiktningen ska jag gå på försäkringskassan, man måste ju anmäla att man flyttat. Samma med Arbetsförmedlingen. Jag vill egentligen inte behöva ha med dom att göra över huvudtaget. Och vad ska dom sätta mig på för skit nu? Jag får inte göra praktik ens. Så jag hamnar väl på KC2 som många andra. Men om det nu är så, så kan jag nop stå ut med de fram till november. För längre blir de ju inte eftersom snart kommer vår bebis. Shit. Det är fasen snart!

Vad gör Ni idag?

Lördag och tur till stan

Idag ska jag åka in till stan med Malin och Suss med familj. Så synd att Dennis jobbar.. :( Annars hade de ju varit supermysigt att göra nånting annat tillsammans. Men det kommer ju fler gånger.

I morgon är det söndag, och vi måste tömma vinden och städa klart i gamla lägenheten. Besiktning på måndag så då måste det göras klart. Blä. Jag vill inte. Inte direkt det man vill göra under helgen. Speciellt inte när Dennis bara är ledig i morgon.. Typiskt.

En powernap slår aldrig fel.

Powernap är en bra grej. Gud så skönt det var att sova!
I natt drömde jag att vår lilla kille var född och han va stor, för han kunde gå. Jag drömde att han kom in till vårt sovrum och väckte mig. han va en riktig söt-unge :)

Melissa Horn - Hanna, och jag vill göra en cover!

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut 
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring 
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut 
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår 
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg 
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt 
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen 
Jag gav upp för länge sen 

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man 
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder 
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus 
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara 
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen 
Jag gav upp för länge senpropplöst.

Varför varför varför, kliver jag upp klockan 06.00 för? Idag kan jag inte ens va nöjd åt att det är fredag för Dennis kommer ändå jobba i morgon och på söndag måste vi städa klart och tömma vinden i gamla lägenheten. Så det här blir ju ingen rolig helg alls :(

Så skulle jag göra te när jag klev upp. Då har såklart en propp gått under natten så inget funkar och vi har inga proppar hemma. Hur faan kan en propp gå under natten då ALLT är avstängt och inte används, kan nån tala om det för mig? Typsikt min otur.

Och jo, jag kliver upp så tidigt för att det är svårt att sova när det är gympass i magen på mig. Jäklar vad lillen sparkas på morgonen/kvällen då man inte vill annat än sova. Men det gör inget faktiskt. Det är mysigt :)

Kära anonym.

Vad jag blir trött på dessa anonyma kommentarer från folk som tror dom vet hur saker och ting ligger till. Som talar om för mig att "du borde skött saker snyggare" Snälla lilla du, du vet ingenting och det hör jag ju. Snacka inte när du ingenting vet. För det gör du inte. Du har inte en jävla aning. Uppbrottet gjorde jag pga av att jag mådde skit av hur läget var och det var min sista utväg. Blanda dig inte i saker som du inte har med att göra, och som du inte vet ett skit om.

Du vet bara om en sida av det här, det hör jag ju. Om du skulle höra min version skulle du förstå. Och har du nåt att säga så kan du fan stå för vem du är också. Punkt slut, nog om det. Jag är trött på att folk tror sig veta bäst när dem flesta inte har en jävla aning!

Smycken till salu

Jag har fortfarande en hel del smycken kvar sen jag gjorde och skulle sälja på köpmanna, vilket aldrig blev av. Därav finns det som sagt massor kvar! Här har ni det som finns, och allt finns även att få som halsband.

Ugglor: grå, turkos, rosa. 70:-
Not: Svart. 70:-

Cupcakes: Rosa/vit, Brun/gul. 70:-

Super Mario-svampar: Röda, Gröna. 70:-
Hello Kitty: Vit. 70:-

Ego-boost

Jag hade en ful-dag idag. Så jag tog på mig ansiktet, och lite bättre känns det i alla fall.
Äntligen, fram med tjocksockarna!

Åh så nöjd jag är över att hösten äntligen är här, nu är det bara att dra fram halsdukar, fina tjocksockar, höstkappan osv! Jag har dragit på mig mina favorit tjocksockar. Dom är mönsterstickade, gråa och knähöga. Så fina! Och så ett par tjockare leggins på det, supermysigt. Synd att magen börjar vara alldeles för stor så legginsen klämmer och gör ont på magen. och har jag dom nedanför klämmer dom åt också. Typiskt.

Jag funderar på om jag ska ställa mig och baka bröd idag. Lite ekonomiskt tänkande, billigare att baka eget än att köpa på affären. Och godare såklart! Får se om orken infinner sig.

Vems ömma tår klampar jag på nu?

Nu blir folk säkert skitsura över det jag skrev,
men då innebär det mest att jag klampat på ömma tår. Inte sant?

Vad är det med dessa egentligen?

Jag bara undrar.. Kan nån tala om för mig vad grejen är med dagens fjortisar? Alltså, dom här småtjejerna som tycker att dom är så jäkla vuxna och mogna fast egentligen behöver dom en massa mer livserfarenhet innan dom ens borde öppna truten.

När jag va i deras ålder, skulle jag till exempel ALDRIG vågat kaxa mot nån som är 5 år äldre. Vilket jag var ut för tidigt i våras på en fest. En liten tjej som druckit alldeles för mycket var alldeles för kaxig. Jag skulle aldrig vågat göra så själv då jag va i den åldern? (i efterhand har jag fått höra att hon är mer eller mindre rädd för mig och tycker det är skönt att jag inte är ute på krogen längre.. HA.) 

Och det här med bloggar är ju ett jäkla fenomen. Varför är det lättare att vara "rak och ärlig" (läs: elak och spydig) när man sitter bakom en dataskärm? Visst, jag har kommenterat saker jag med, men det är inget som jag inte skulle våga säga om jag mötte människan. Däremot tvivlar jag på att en del av dom kommentarer jag fått skulle personen/personerna i fråga aldrig våga säga till mig.
Som dom elaka kommentarerna jag fick i min förra blogg:
"stackars unge om du hatar allt som har med den att göra redan nu" är bara ett exempel. Hur tänker man då? Antagligen vet man att det finns inget som gör så ont som att säga nånting sånt till en gravid. och det är rent av vidrigt gjort. Jag skulle fortfarande vilja veta vem det var som skrev den kommentaren. Väldigt gärna.

Så, vad är det med dessa småtjejer? Småtjejer förresten, det finns dom som är bra mycket äldre än mig som håller på likadant också för den delen.

en klapp på axeln.

Jisses. Nu förtjänar jag att sitta ner och ta det lugnt en stund innan det är dags att börja med middagen. Jag har tvättat och vikt in 3 maskiner med tvätt, diskat, gjort klart godiset, burit ner grejer till förrådet och plockat undan lite.

Man får faktiskt vara lite stolt över sig själv när man fått så mycket gjort. Egentligen skulle jag dammsugit också, för trappen är klädd med päls. Tibbes päls. Men dammsugaren är i lägenheten på Myrgatan. Så det får väl bli nån annan dag då. 

Jag sa ju förut att jag skulle framkalla foton, men det känns som liten vits att göra det när det är 20 bilder man vill ha. jag sa till Dennis att jag tror de blir snyggast med svartvita foton men han verkade inte hålla med mig. Men kompromissa kanske? Jag vill i alla fall förstora några bilder på oss, och byta ut motivet i dom flesta ramarna. Dom jag vill förstora är dom här:
Och alla i svart/vitt, förutom möjligen den sista. vad tror ni? Det sätter väl en personlig prägel att ha dom på väggen? :)

recept på Lion Bars

Lite taskigt av mig kanske att lägga upp bilder på go-saker men inte ge er receptet?
Här har ni det:
Ingredienser

3 dl jordnötssmör (krokant/med bitar)
2 dl ljus sirap
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 dl kokosflingor
5 dl Rice Krispies
250 g mörk kvalitetschoklad 70 %


Gör så här

1. Smält jordnötssmör, sirap, strösocker och vaniljsocker på svag värme.

2. Rosta kokos i en torr kastrull.

3. Rör försiktigt ner kokos och Rice Krispies i jordnötssmeten.

4. Fördela smeten på 2 avlånga brödformar klädda med plastfolie.

5. Låt stelna i kylskåp, cirka 1 timme.

6. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Skär kakan i cirka 2 cm breda stänger och doppa dem till hälften eller helt i smält choklad.

7. Ställ in i kylen igen och låt stelna.


vecka 25

Just de, jag går ju in i vecka 25 idag! Gud vad tiden går fort. "Bara" sista tredjedelen kvar nu. Tänk att om den Lille skulle födas nu, så skulle han faktiskt ha en chans att överleva. Läste lite om fostret i v 25, och det är tydligen så pass välutvecklat att nu ska det mest bara ligga i magen och växa till sig och få lite hull osv. Tänk det va.
Jag hoppas att det blir på Lucia, 13e december som han bestämmer sig för att komma. Tänk vad mysigt det ska vara på BB då. Kanske man får lussebulle istället för vanliga standardfikat?

Lion bars och hemmafru-sysslor!

Jag klappar mig själv lite stolt på axeln. För en gångs skulle har jag tagit mig upp tidigt och får nånting gjort. Ganska mycket gjort faktiskt. Klev upp och gick till tvättstugan och satt igång 2 maskiner tvätt eftersom tvättkorgen var full. Sen gick jag hem och tog tag i diskberget. Nä nåt berg var det faktiskt inte, men för mycket för att jag ska kunna lämna det.

Och nu håller jag på att smälta choklad och ska doppa mina lion bars i. Jag ska lägga upp bilder på dom så ni blir sötsugna och gör ett gäng ni med :)
Odoppade och dopppade. Det var en aning kladdigt att hålla på och doppa dom i choklad, men det var det värt :)

jag matchar!

Jag matchar handkräm och läppglans med mina egengjorda uggle-örhängen :) Som jag dessutom aldrig använt förut, fråga mig inte varför. Det finns fortfarande smycken att köpa btw, om nån skulle vara intresserad!

Jag blir uppmuntrad!

Att jag har världens goaste och bästa systrar - alla kategorier, ja det vet jag ju redan. Men ändå slutar man aldrig förvånas. Suss hade tyckt att jag varit så nere och ledsen så hon ville muntra upp mig genom att ge mig nånting fint. Det är handkräm och läppglans i form av fina små ugglor! Åh, jag blev så glad. Och dom är så fina! :)

Den rosa är läppglans och den blå handkräm. Vad tycker ni, är dom inte hur fina som helst? :)

Vi var en sväng till momma och hälsade på idag också. Där bjuds det alltid på go-fika och Vincent hittar alltid massor med saker att röra och visa upp.  Jag funderar på om jag skulle ha satt mig och framkallat bilder, dom som jag har i ramarna känns som dom behöver bytas ut, en liten uppdatering. Vissa foton vill jag helt enkelt inte ha på väggen längre. Jag tänker mig mest svart/vita foton. Blir snyggt och stilrent så.

det ska väl kännas pirrigt och fantastiskt?

Klarblå himmel idag. Jag vet inte om det hjälper mitt humör så mycket dock. Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden. Jag har ingen lust till nånting. Jag vill inte ens kliva utanför dörren. Jag känner mig låg och ledsen.

Det ska väl inte vara så nu, nu ska det väl kännas pirrigt och fantastiskt. Med en bebis på väg och allt. Det är väl i och för sig inte det de sitter i. Det sitter väl mest i att jag känner mig obehövd. 
Mer än så tänker jag inte skriva här. Det rör faktiskt ingen av er som läser så..

grått väder - grått sinne

Vilket låg-väder det är idag. Det känns att det smittar av sig på mig, jag har ingen lust med nånting idag. Allra minst att sitta själv. Det har jag absolut ingen lust med.

Usch. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva nu. Funderingar, lite oro i kroppen. Jag känner mig ensam. Jag avskyr den känslan. Jag efterlyser en vän. En vän som vet vad jag går igenom. 

Vad har jag glömt?

Jag har en känsla av att jag glömt nånting. Men vad? Det är grått och trist ute idag. Jag skulle gått på arbetsförmedlingen. Och Försäkringskassan. Jag har ingen lust idag, så vi hörs.

Kapitel Myrgatan 1B

Idag ska vi fara och städa gamla lägenheten på Myrgatan och tömma vinden. Sen är kapitel Myrgatan över och förbi. Så skönt! Ny kula i ny lägenhet. Vi fick min gamla loftsäng såld igår också för 600:-.. Bra det, istället för att bara köra den på tippen så fick vi faktiskt en slant för den.

Det är söndag idag. Helgen går alldeles för fort. Jag hade velat ha helg i 2 dagar till så jag får mysa massor med Dennis utan att han måste tänka på att lägga sig i tid eller så.

Fixa hollywood-svall på syster

Syster Malin ska på kräftskiva ikväll och undrade om jag kun de fixa hennes hår. Självklart :)
så först färgade vi det, och sen stylade. Lagom enkelt och fint med lite lockar och så.

FÖRE

EFTER
Vad tycker ni?

förkyld?

Usch, jag tror jag håller på att bli förkyld. Sov dåligt i natt och hade ont överallt. Vaknade i morse och de kändes som jag kutat ett maraton eller så. Det känns som jag har träningsvärk i alla muskler som finns i kroppen. Så ja, jag tror jag håller på att bli förkyld.

I helgen ska vi väl försöka få tummen ur och måla köket. Mosaiken har fortfarande inte kommit och jag börjar bli jävligt otålig. Ska det verkligen behöva ta 2 veckor?!

Jag drömde att jag födde våran bebis i natt. Han var pytteliten och skör. han klarade sig inte. Usch, det var hemskt! Han får minsann stanna i magen ett tag till tycker jag.

äntligen.

Nu har vi äntligen fått igång internet och tv. Det var på tiden. Men just nu har jag ingen lust att uppdatera nånting mer än så här. Men det kommer.

Inget internet

Jag har inget internet efter flytten för tillfället. Jag återkommer med inredningsinlägg och liknande när vi har fått igång allt :) Vi får det iaf sjukt fint!

05.00 och uppkliven

Meeen vad gör jag uppe nu? Jag vaknade vid 04.00 och gick på toaletten, den lille sparkades och hade sig så jag fick inte ens bestämma själv att jag ville upp. Sen la jag mig igen och försökte somna, men då gick tankarna genast till hur man ska flytta för att det ska bli smidigast.

Jag måste ju till nya lägenheten och dammsuda innan dom bär in soffa och säng, för det är så svårt att dammsuga riktigt under dem. Jag kommer ju ändå behöva släpa hit dammsugaren igen eftersom det ska flyttstädas. Det ser jag INTE fram emot. 
Det som känns lite surt är att vi inte fått mosaiken än. Alltså står köket oklart. Det enda som är klart är målningen av luckorna och spaljén. Jag maskerade runt lister och fönster igår och spackladde så de ska slipas och målas. Sen är väggarna klara med och då är det bara mosaiken som saknas. Det ska vi väl kunna stå ut med tills den kommer.
Sitter och tittar på förlossningskliniken. Varför? För att jag är knäpp och tydligen väldigt  gärna skrämmer slag på mig själv. Nä, så farligt är det faktiskt inte. Jag blir mest rörd. Tänk att jag ska göra exakt samma sak? Shit.

Tack.

Jag vill bara säga tack. Tack för att du tror på mig.

Fredag med stort F

Idag är det fredag! Så skönt, då kanske jag och Dennis får nånting gjort ikväll när han inte beöhver lägga sig i normal tid. Hoppas verkligen att mosaiken kommer idag så vi kan få det på plats. Jag borde kanske egentligen bege mig dit idag och måla väggar och luckor en gång till, men jag vet inte om jag är för lat kanske. Annar kan jag ju alltid städa lite här hemma. Putsa fönster, skura rent ugnen och bakom spisen, rensa avlopp. -Sånt där kul!

Nyfiket?

Varför kollar så många min blogg nu? Unika besökare har skjutit i höjden, och sidvisningarna ska vi inte ens prata om! Är det någon som förväntar sig nåt smaskigt skvaller att läsa om? I så fall har denne nog kommit fel.
Jag säger god natt nu, fast att jag inte kommer lägga mig riktigt än.
I morgon har jag tänkt städa bakom spis och ugnen här hemma och fara och måla luckor samt packa upp de vi tagit dit. Så som sagt, God natt!

hoppas!

åh, jag hoppas vi kan hämta mosaiken i morgon. Så vi kan få köket klart nån gång. Dennis är ju så slutkörd nu efter att han slutat om dagarna så han har inte orkat göra nåt i lägenheten. Vi var dit och lämnade kartongerna som jag packat iaf så vi slipper ha dom ståendes i hallen.
Det som är kvar att göra i köket är:

-Måla luckorna 2 varv till och sätta på handtag
-Slipa bort rosorna som är klistrade på ena väggen
-grundmåla och måla väggarna
-sätta upp mosaiken
-Måla spaljén

Sen är det klart. Vi måste dammsuga och skura överallt såklart. Det är slipdamm i alla rummen. Hade redan slipat massa när jag kom på att vi skulle satt upp plast i dörröppningen så de inte far överallt. Lätt att vara efterklok förstås.

friska vindar av höst.

Jag var ut en sväng och handlade i morse. Jag blev alldeles.. lugn på nåt vis när jag kom ut. Det blåste friska vindar, så som dom är när hösten kommit. Den är på väg nu och jag tycker det är underbart! Så nu ni jäkla soldyrkare, kan ni ta er nånstans! För nu är minsann hösten här! 

För övrigt så gjorde jag ett försök att packa lite mer, men det går så tungt för mig. Min rygg gillar inte riktigt att jag försöker ge mig på fulla kartonger med böcker och filmer. jag får nog ge mig på nånting annat. Men vad fasen kan jag packa då.. Kläder kan jag inte packa än för det används ju. Porslin används. Jag vet faktiskt inte. Det finns ju saker på vinden, men de är ju som packat redan. Jag får nog bara vänta då. Tråkigt.
jag har världens bästa människa vid min sida. Varje dag får jag vakna med honom. Varje dag talar vi om för varandra hur mycket vi älskar varann. Snart har vi nånting som vi två har skapat tillsammans och som svetsar oss samman för resten av livet. Jag är verkligen lyckligt lottad som har min fina Dennis.
Jag älskar dig! <3

god morgon.

Uppe med tuppen idag igen. Måste ta tummen ur och packa lite mer idag. Jag vet inte riktigt var jag ska börja bara. Allt jocks som är i bokhyllan kanske, det används ju inte så flitigt ändå. Jag skulle vilja få iväg det jag redan packat och packa upp det.. Så det är gjort liksom. Det är skönt om man kan tjuvstarta lite så där. 
Vad ska ni göra idag?

"when people you don´t even know hate you, that´s when you know you´re the best."

nåt slags rekord.

Så många besökare som jag haft på bloggen idag har jag aldrig haft förut. Är folk verkligen så nyfikna?

kisse

Nog för att jag var riktigt, riktigt arg förut idag. Men har man sånna här finingar hemma som är alldeles knasiga, då kan man inte vara arg länge. Ett telefonsamtal från en bra människa räddade också dagen, speciellt med tanke på att hon berättade att även hon ska bli mamma :) <3

Jävla lögnare.

Det spelar ingen roll vad jag säger eller gör. Du bara fortsätter ljuga. Du hatar att jag inte vill ha med dig att göra mer, att det var du som blev dumpad. Synd för dig.

Det är inte jag som är "the bad guy". Jag vill bara ha lugn och ro. Sen om dina "vänner" tror på allt du säger om mig så fine. Då får dom göra det. För dom vet ingenting. Jag skulle kunna lägga upp hela mailet så dom får se att du ljuger, men det skiter jag faktiskt i. Ljug på du, om du finner det tillfredställande.
Det här är det sista som någonsin kommer kunna kopplas till dig.

LÄMNA MIG IFRED

Bara så ni vet så är jag paranoid, ni vet som låten Black sabbath gjort. Och jag skickar "hotmail" till folk hur som helst. Det är jag det. Näe.

jag har verkligen försökt att inte bry mig, men jag har fan fått nog nu! När jag säger att "..det enda jag vill är att du lägger av med det, jag tror inte du skulle uppskatta långa blogginlägg som du vet är pikar till dig heller. Eller hur? Jag skiter i dig i övrigt, men ser jag att du nämner mig, även om det är utan namn, igen så kommer jag göra nånting åt det." så är inte det menat som ett hot för fem öre. Uppfattar ni det som ett hot?

jag vill bara bli lämnad ifred, det är allt. Varför kan jag inte få bli det, lämnad ifred? Varför kan du inte låta mig vara, och leva mitt liv. Du som säger att man inte ska lägga sig i andras liv. Det är pikar i varannat inlägg att folk ska låta dig leva ditt liv, men du klankar ju hela tiden ner på människor som inte lever som du gör. Som kanske inte VILL leva som du gör?

jag tänker fan inte ta den här skiten. Och när jag säger att jag kommer göra nånting åt det så menar jag kanske ett telefonsamtal eller vad fan som helst för att försöka få dig att fatta. Men i samma stund som jag skriver det här så inser jag ju att du inte kommer lyssna. Så jag gör ett försök med en skriftlig begäran på att bli lämnad ifred istället. Du har fan ingen rätt att kalla mig paranoid, och ljuga och säga att jag skickat hotmail osv. Du har faaaan ingen jävla rätt! Ska jag köra samma skitiga spel med? Näe jag vill helst inte det, jag har inte tid med det! Så lämna mig ifred, tack!

v 23 bebismagen

Jag har fått höra senast idag att "du är inte så stor ändå" haha om man jämför med tidigare bilder så börjar jag vara ganska stor tycker jag? Sen kanske jag har lite tur och inte blir jättestor heller om jag har samma tur som mamma. Då kanske jag slipper bristningar på magen med. -peppar peppar!

Vi har bestämt namn på vår lillkillle nu, vill ni veta vad det blir? :)

Ambitions


- vecka 23

Det har blivit väldigt mycket renoveringsprat och väldigt lite annat så sistone. Jag går i alla fall in i vecka 23 idag, endast 17 (!) veckor kvar till BF och lucia. Helt galet vad tiden rusar fram! 
Så här stor är en bebis om den föds i vecka 23. Det finns alltså en chans att bebisen överlever om den skulle födas nu. Helt otroligt att jag har nåt så stort, men skört i min mage.


Dennis ska börja jobba i morgon som det låter. Så jag får nog måla och stå i själv om dagarna från och med i morgon då. Men det är ju riktigt bra att han fått jobb. Jag skulle haft ett jag med. Men i alla fall, vi ska nog försöka hinna med flytten i helgen ändå. Mosaiken skulle komma på fredag lät det som, så om vi sätter det på plats fredagkväll så är det ju redo att flyttas in sen :) Jag längtar!

- 2 rum klara :)

Sovrum
Vardagsrum
Målning av köksluckor

- Är det inte snyggt så säg?

Måste bara lägga upp en bild på dörren i barnrummet. Förra hyresgästen satte dit detta "sagoland" och tyckte hon va förnulig misstänker jag.. Det ska tydligen vara lätt att ta bort men jag har inte ens vågat testa. Det är verligen helvetes-dörren det här.
Lägg märke till att det är både lila och blå tapeter.

- en tjuvtitt

Så här ser det ut i vardagsrummet just nu. Vi har precis spacklat klart, eller Dennis har spacklat klart. Jag har ju målat i sovrummet. I morgon ska vi slipa väggarna och sen måla. Grundmåla va ju ungefär inte så roligt alls. Men det går ju. Alltid kul när man börjar se att det närmar sig klart.
Här får ni en liten tjuvtitt på tapeterna som ska vara i sovrum och vardagsrum. Den övre ska vara i sovrummet. inte så bra bilder, jag vet. Men ni förstår på ett ungefär i alla fall. Jag tror det kommer bli supersnyggt i vilket fall!
vad tycker Ni?


- farfars-lampa och grundmålning

Det börjar hända grejer nu. Det börjar synas att det går åt rätt håll i alla fall. Jag grundmålat i sovrummet idag, hann med alla väggar utom en, så den görs i morgon. Sen blir det att börja måla med den färgen det ska vara i sovrummet och sen upp med tapet. Sen är det klart :)
Här har ni farfars-lampan som jag skrev om tidigare.
FÖRE
EFTER
Nå, vad tycker ni? Är den inte rätt charmig ändå? :) Den ska upp i garderoben.

slipdamm, näverlampor och spackling

Idag har vi varit och valt ut tapet till vardagsrum. Kommer bli jättesnyggt, kan jag säga redan nu! Köpte färg gjorde vi också, till sovrum och vardagsrum. Dennis har slipat i vardagsrummet, och jag har spacklat i sovrummet. Nu ska spacklet bara torka sen kan jag börja måla och sen upp med fondtapeten. Sen är sovrummet faktiskt klart :) Det blir nog färdigt innan vardagsrummet.. Betydligt mycket mer jobb där så det är väl inte så konstigt.

jag ska ta lite bilder så ni får se framstegen vi gör också. Garderoben blev i alla fall ljus och fin. Bara en lampa som saknas där nu. Sen så. Funderar på om man ska ta spotlighten vi har här i hallen och sätta där.. Eller om vi ska behöva köpa en ny lampa? Nää det borde bli bra om den inte är för stor.

Farfar gjorde lampor i näver i sin ungdom som vi systrar har slagits om mer eller mindre. Alla vill ju ha en farfars-lampa! Jag har i alla fall en, och kanske man skulle målat den vit och hängt antingen nere i hallen eller i garderoben..? Nåja återstår att se.

Många skulle nog säga att dom är fula men jag tycker den är fin, bara för att farfar gjort den. Dock itne den på bilden, den hitta jag på google.

- vi är på gång!

Herrgud vad sliten jag känner mig. Vi fick nyckeln till lägenheten igår, och som jag berättat finns det tusen saker att göra, så vi började med detsamma. Rev tapet i 5-6 timmar igår. For hem kl 22.. Och då hade vi inte rivit klart all tapet i vardagsrummet ens. Sånt jäkla slarv det varit där alltså. helt sjukt. tapeterna bara släppte av sig själv i princip.
Sen i dag for vi dit vid 11-tiden på dan och har hållt igång konstant sen dess. Och nu är vi hemma på en paus. Klockan är snart 19, så vi har hållt på i drygt 8 timmar idag. Vi har rivit tapet, slipat väggar, (eller dennis har slipat) spacklat och målat garderoben. (walk-in closet) Såå.. Det är inte jätte frestande att åka dit nåt mer ikväll faktiskt.
Sovrum
kök
barnrum
hall
vardagsrum
Så är det så förbannat varmt! Lägenheten ligger ju så att solen skiner in hela dagen och större delen av kvällen. Blir som en bastu. Men jag är glad, jag är så jävla glad att jag och min fina Dennis får nånting som vi kan sätta vår prägel på och som kommer vara vårt hem länge, länge :) <3

- 1 Augusti

Det är redan 1 augusti. Snart är sommaren över. Faktiskt kunde jag inte vara mer nöjd. Jag är inte mycket för det här med värmebölja och så, så mig gör det inget att det snart är höst.
Jag är verkligen uppe tidigare än vanligt idag med. 05.45 vaknade jag och kunde inte somna om. Jag vaknar tidigt många mornar eftersom jag inte längre får bestämma själv när jag behöver gå på toaletten eller inte, så upp måste jag i vilket fall. Men jag brukar kunna somna om. Men inte idag. Gör ingenting. Ska snart göra i ordning kaffe åt min kära fästman.

Sååå..får vi nån nyckel idag då måntro? Vilket jäkla tjat det är på mig va. Men jag VILL.

Ni får en bild på världens sötaste kisse, bara för att han är min :)

RSS 2.0