- kom igen, kom igen!

Jag hoppas verkligen vi får nycklarna till lägenheten i morgon. Då kommer vi i alla fall inte behöva fundera över vad vi ska sysselsätta oss med den närmsta tiden. Finns som sagt gott om jobb i lägenheten. 

Jag ska ta bilder på alla rum så ni får se galenskapet som pågått där. Herregud. Ni kommer få en smärre chock. Det fick jag. Men som sagt så gör det inte jättemycket.. Synd bara att man inte har obegränsat med pengar. För jag vill ju gärna göra i ordning alla rummen så fort som möjligt. Och det kommer inte finnas pengar till det. Tror vi ska börja med sovrum och vardagsrum. Sen köket och hallen. Barnrummet blir nog sist. Det är ju ingen panik ändå, vi har ju till jul på oss. Minst. Lillkillen kommer ju sova inne hos oss några månader först, så tid finns. Vi har förresten 2 namn som vi gillar nu. Men vi kan inte bestämma oss. Det lutar mer åt ett håll för den delen. Men ni får inte veta vad det är. Alla verkar ha åsikter om vad vår bebis ska heta.
Håller för övrigt på med middagen nu, blir älgkött, kroketter och sås. Och brysselkål. varför gillar inte folk brysselkål? Det är ju skitgott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0