Det är inte värt det.

Jag skulle egentligen kunna dra upp massa saker här nu för att få försvara mig. Men allvarligt.. vad fan är meningen med det? Jag orkar inte hålla på längre. Det ger ingenting.

Jag är gravid, i vecka 27. Snälla, låt mig bara vara ifred. Jag hoppas på att det händer nån stor "skandal" inom en jäkligt snar framtid, så folk får annat att prata om. För jag är trött på det här. LÅT DEN GRAVIDA KVINNAN VARA IFRED.Kommentarer
Postat av: Frida

tyvärr så spelar det ingen roll hur gamla vi blir så kommer vissa personer aldrig ur sandlådeåldern (om du förstår vad jag menar) och mitt tips är att försök att inte bry dig.

"Försvara" dig inte i bloggen hur mycket du än vill, svara inte på elaka kommentarer hur arg du än blir, visa inte att du blir arg, ledsen, besviken för det är det elaka personer lever på.

Prata hellre med en vän, släkting och avreagera dig för tids nog efter dom slutar få någon reaktion av dig så kommer dom att sluta, det kan ta tid men så länge folk inte är mognare än så så brukar det va det enda sättet att få såna personer att sluta. För det verkar ju som att dom vill att du ska skriva hur ledsen du blir i din blogg och gottar sig i det. Självklart så ska jag inte lägga mig i men jag vet hur jobbigt såna saker kan vara när man är gravid och det är ju när man väntar barn som man vill vara lugn och lycklig, inte tvärtom. Dont let them get you =)

2011-09-07 @ 11:18:36
URL: http://fridamunther.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0