Housewives of New Jersey

Herregud. haha! sitter och kollar på The real housewives of New Jersey. Dom är fan inte kloka. Och hon Danielle, hon är fan galen på riktigt. Jag blir lite rädd för henne. Hon ljuger nåt helt sanslöst ju! Galning. haha!

Innan jag blev gravid blev det ofta drama när man var ute och festade. Onödigt drama. Drama som ofta uppstod för att man gått och tigit om saker som stört en för länge och när de väl bubblade upp till ytan så exploderade man. Eller så var det någon som var otrevlig och inte betedde sig på ett okej sätt. Jag anser att när man är hemma hos någon, så visar man respekt. Man har ingen som helst rätt att sitta och skrika nån i ansiktet och peka med hela näven och säga massa otrevligt bara för att man själv inte kan dricka som folk och får snefyllor. Inte okej enligt mig. Och ber jag dig att gå, och säger att du inte är välkommen - då ska du gå också. Inte trycka fram lite krokodiltårar för att få stanna.

Så skönt att jag har ett lugnt och stabilt liv nu. Det är verkligen ett helt annat liv jag lever nu. Och jag saknar inte hur det var förut heller. Visst, jag har haft mycket roligt. Men det som väntar kommer klå allt det där med hästlängder. <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0