Jag upprepar mig.

Jag tänkte ta det här igen. För enligt mig får alla blogga om precis vad dom vill, så länge man inte går över gränsen. Så länge man inte håller på och nätmobbar, eller hittar på och ljuger om folk osv. Att blogga om nånting som INGEN annan bloggar om, är i princip omöjligt. Och jag fattar inte varför folk tjatar om detta att man ska "inte härmas, hitta på eget att blogga om"? Om jag ska blogga om nånting som INGEN ANNAN gör.. Ja då får jag nog starta en bajsblogg eller nåt..


"Det här med att vara orginell alltså.. Det går i princip inte när man har en blogg.
Jag menar hur många modebloggar, gravidbloggar, designbloggar
och matbloggar finns det inte? Det finns oändligt många
och att påstå att man härmar någon är bara befängt och löjligt.
Jag får mycket inspiration och ideér när
jag kollar runt bland bloggar, tv, tidningar.. Som så många andra.
Jag verkar ha missat nåt..
Är det en tävling? Nä, och är det de -så deltar inte jag.
Jag skulle kunna länka 1000 bloggar som handlar om samma sak,
som har samma stil. Härmas dom då?

Så, vem var först egentligen?"

Kommentarer
Postat av: LO

Jag har upptäckt att någon annan använder sig av mina bokstäver LO för att skriva kommentarer i den andres blogg och det är inte jag. Jag tror denne vill förvirra och få dig att tro att jag skriver där också så att du ska tycka illa om mig med.Jag förstår inte logiken i det hela mdå jag tycker detta borde vara släppt nu och ja över men folk verkar tydligen inte kunna släppa det. Ingen av er verkar ju skriva så mkt om det längre mest folk som kommenterar i den andres blogg somm jag anser har hängt upp sig på detta mer än er.Ville bara få det utskrivet så du vet. en jag tycker det är bra att du lagt det mesta bakom dig.Absolut så är det så löjligt att folk fortfarande håller på med det här att härmas och inte. Herreguuuud det finns ju hur många liknande som helst. Men det är bara för att de anser att du härmar en speciell person.Hade inte de känt dig eller vetat om att den andre och du är osams så hade de inte brytt sig om detta.Folk har för lite att göra helt enkelt./ Den riktiga LO.

2011-09-21 @ 19:15:42
Postat av: Maria

Ärligt så orkar jag itne bry mig i om det ör du, eller någon annan som utger sig för att vara du som försöker "förvirra" eller så.. De har gått så lång tid nu och jag orkar inte bry mig.Som sagt så verkar det som att det är nån/några som inte gillar att det har blivit lugnt på den fronten och gärna vill försöka hålla det igång..

Jag har iaf kollat upp IPadressen, så jag vet vilka inlägg du gjort i min blogg. Däremot så vet jag ju inget om inläggen i andra.Nån hetsklickar uppenbarligen på min blogg, då sidvisningarna går i taket medan unika besökare ligger på samma vajre dag i princip..

2011-09-22 @ 07:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0