Makeovers hemma!

Som jag misstänkte så skulle jag gå lite bananas med sprayfärgen.. Jo lite åt det hållet är det. Jag letar ständigt nya saker att spraymåla nu. Men det är så himla lättsamt och blir skitsnyggt!
 
Jag och Dennis har haft en mycket produktiv helg måste jag säga. Vi har storstädat ordentligt. Vi har rensat ur förrådet, rensat bort kläder (2 sopsäckar åkte på soptippen!), ÄNTLIGEN fått upp ett badrumsskåp med spegel, fått upp tavlor i sovrummet + köpt små läslampor till sovrummet.. jaa vi har fått en del gjort, och det känns som himla skönt!
 
Sedan har ju jag gjort om några grejer är hemma med. Vår kökslampa hade ett svart tygg över sig, jag tänkte byta till ett vitt, men kom fram till att jag tycker den är snyggast utan något tyg alls :)
Ljuslyktorna ska få sig en omgång färg till, den lyser igenom för mycket. Men ja, dom är sprayade dom med! Krukorna har ni ju sett. Det kommer garanterat bli fler saker omgjorda om mitt flyt fortsätter som det gjort i helgen.
 
Igår kväll maskerade och runt fönsterna i köket. När vi renoverade innan inflyttning här så tyckte inte Dennis att det skulle målas runt fönsterna, men nu har jag tagit sitt förnuft till fånga ;)
 

Kommentarer
Postat av: mildamalin!

maskera inte på själva fönsterrutorna, tejpen bränner fast på glaset och är hopplös att få bort. det är mycket lättare att bara skrapa bort färgen som hamnar där med ett rakblad eller nåt. litet tips, bara :)

Svar: To late. Vadå bränner fast? Jag tycker den sitter kasst.
Maria Walkeby Roos

2013-04-08 @ 09:09:52
URL: http://mildamalin.blogg.se
Postat av: mildamalin!

den fastnar och att skrapa bort går inte, jag har fått bort en del med aceton, men en del är fortfarande kvar, och det är 2½ år sedan jag målade fönstret :(

Svar: Okej. Får väl se om jag har samma otur.
Maria Walkeby Roos

2013-04-08 @ 09:28:46
URL: http://mildamalin.blogg.se
Postat av: Linda

Hej hopp! Gällande fönstren; beror ju på kvaliteten på tejpen. Sen ska den inte sitta mer än nån dag, max, eller så.. Kram, L

Svar: Jag har tagit bort den nu, och det gick hur lätt som helst. Inget klister kvar nånstans :)
Maria Walkeby Roos

2013-04-08 @ 11:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0