Till Stockholm och tillbaka.

Vilken snabbtur det blev till Stockholm! Vi var inne i stan vid 14.00, hade en timme att fördriva. Vi gick in till stället där intervjun skulle äga rum och jag fick komma in tidigare. Tur var väl det, eftersom jag skulle ta en fika med 2 andra baktjejer efteråt och hade nog aldrig hunnit annars. Trafiken i Sthlm är man inte riktigt van vid..
 
Det var supertrevligt att träffa tjejerna och dom var supergulliga båda två. Två lyckopiller! Sedan gick vi med Sabina till tåget, jag mötte upp Malin och vi tog tåget till Nynäshamn. Dennis stannade längre då han skulle möta upp lumpenkompisar. God mat och god kaka bjöds vi på då vi kom fram :) Malin hade köpt med sig macarons från Ladurée som vi delade på också. Gott! Så kul att träffa systrar och systerbarn igen. Synd att det blev en så kort tur. Hade gärna stannat resten av veckan med.
 
Intervjun gick i alla fall bra, kändes det som. Hon var lättsam och trevlig, hon som intervjuade mig. Det enda som var nytt för i år var att dom hade som ett frågeformulär för att se hur mycket man kan inom bakning. Jag kunde alla utom en fråga. -"Vad menas med en kavlad deg?" ..."öhhm..ja.. Det låter ju som en deg som man kavlat ut med en kavel.. Haha!".. Det svar dom sökte var att det var en deg som man kavlat in smör i. Dum kände jag mig! :P
 
Nåväl. Efter intervjun tog hon kort på mig och tyckte att jag var "såå fiiin!" :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0