En varm torsdag

Tog med Colin till Malin efter att Dennis varit hem på lunch. Lånade nagellack, blev bjuden på chokladmuffins och te och Colin fick ett stort ritblock och kritar upplagt framför sig. Han satte igång direkt :) Vore kul att rama in han teckning och sätta upp i hans rum eller så. Min syster Jessica hade tavlor uppsatta som hennes barn gjort, i hallen. En trevlig och fin detalj tycker jag. 
 
Det är varmt idag också, så jag får se om jag pallar med att sitta på balkongen en stund. Jag har så oförskämt bleka ben så jag skulle vilja bättra på med lite sommarbrunt på dem. Får se.
 
På lördag håller jag en lunch för 42 pers. Idag måste jag inhandla det jag behöver så jag kan förbereda så mycket som går. Det känns faktiskt bra att starta med stora luncher, klarar jag det så känner jag mig ju betydligt mycket tryggare då det är bara tex 10 pers att servera. Då är ju det ingen konst alls :) 
 
Färgade håret i morse som sagt. Det blev bra, trots att färgen inte räckte till riktigt till längderna. När jag skulle skölja ur så blötte jag först upp håret lite och masserade in färgen ordentligt i topparna. Det funkade, tro det eller ej! Den här färgen verkar inte färga av sig så som den förra gjorde heller. Jag blev alldeles röd om händerna bara av att ta i håret då. Skönt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0