Sötaste Tomtenissen

Bjuder på min andra favoritbild från då jag fotade Colin. En Colin som kramas med nallarna och ser ut att drömma sig bort. Kanske han drömmer om att han ska få träffa tomten? Eller drömmer han om den gnistrande julgranen med färggranna kulor? Vacker och stämningsfull bild i alla fall, tycker jag :)
 
Det var kul att fota honom, att jag faktiskt lyckades få till några riktigt fina bilder på honom och att han kunde sitta still nog länge för att det skulle vara möjligt! Gullunge :) Så, jag sparade in en massa pengar på att ta dessa själv istället för att gå till någon som håller på med det. Jag tror det hade varit svårare att få fram något leende eller så hos Colin om han blev fotad av en för honom, främmande människa. För att vara amatör tycker jag att dessa får VG+ om inte ett MVG till och med :') Julkorten är redan beställda och jag ser verkligen fram emot att se resultatet!
 
 
Äh, slänger in de fyra bästa bilderna! :)

Kommentarer
Postat av: Catarina

Men WOW Maria!! Vilka fantastiska bilder! Och vilken söt son sedan :) Du borde jobba med detta! Folk med grumliga mobilbilder kan slänga sig i väggen ;);)

Svar: Men tack snälla! Jag tog mina bilder med mobilen förut, fast jag brukade undvika att lägga upp mörka och grumliga bilder. Hur kul är dem att titta på liksom :)
Maria Walkeby Roos

2013-11-30 @ 20:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0