Alltid lika roligt!

Som jag nämt tidigare är min bakblogg en av bloggarna som är länkade på Blogg.se's dottersida "My taste!" (tidigare "Foodie"). Där länkas bloggar med nya inlägg samt en stående länk som är där jämt tillsammans med några andra bloggar så som Made by Mary, By Blondie och En nypa socker. :)
 
Idag gick jag in och kikade och såg att jag var länkad högst upp på sidan, vilket känns skitkul! Att vara länkad bland så fina och inspirerande bloggar är verkligen roligt och jag ler varje gång jag är in där och tittar :) Känns häftigt!
 
Finns säkert många som inte alls förstår det här.. Men tänk er då att ert största intresse är tex musik -och ni blir länkad på något vis på en stor musiksida. Eller, ni älskar inredning -blir länkad på en inredningssida. Ni pysslar -blir länkade på en pysselsida. Det är samma sak, bara olika inriktningar. Tänker ni så, så kanske ni har lättare att förstå lyckoruset?
 
Mina intressen är lika mycket "riktiga" som någon annans.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Strömsundare

Kul Maria! Klart att dina intressen är riktiga! Du håller ju på att starta ett livs levande café tack vare ditt stora intresse! DET är det inte alla som skulle varken våga eller kunna göra! keep it up! :D

Svar: tack så mycket för orden! Jag fattar knappt själv att jag vågat ta det steget faktiskt :P
Maria Walkeby Roos

2014-01-15 @ 09:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0