Bullar

Jag har precis bakat ut semmelbullar som nu står på sin andra jäsning. Jag vill göra någon kul twist på semlorna och funderar på vad.. Det är kul att bakbloggen faktiskt räknas som en del av mitt jobb. Det är ju tack vare den jag gjort mig ett namn som folk känner till, tack vare den som jag har nåt ut till folk. Alltså är det viktigt för mig att fortsätta hålla bloggen någolunda uppdaterad.
 
Jag gillar ju traditionella semlor dock, så att hitta en twist som klår dem blir svårt. Pistagesemlor är ju gott.. Ska man tänka steget längre så kanske man får sluta tänka "semla" och fokusera mer på härliga smakkombinationer.  Malin är ett bra bollplank så jag kanske skulle ha bollat lite idéer med henne.. Som tack får hon såklart provsmaka sedan :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0