Fredag och baksugen

Det var länge sedan jag bakade nu, innan jul var senast. Känns tråkigt men samtidigt har jag inte just någon inspiration nu, allt fokus ligger på lokalen och allt som ska göras innan öppning. Jag har senaste veckan fått flera förfrågningar både på instagram, facebook och telefonsamtal där dem undrar om jag tar på mig att göra tårtor. -Om jag har tid, rättare sagt.
 
Jag ogillar verkligen att säga nej, men nu finns det verkligen ingen tid. I förrgår ringde en man och började samtalet med "är du den Walkeby-systern som bakar så fina tårtor?" :) Haha, ja det är väl jag det, tydligen ^_^ Han hade blivit tipsad om mig av någon som jobbade på nån skola.. Jag tackade nej dock, precis som till de tidigare som ringt.. Känns trist men snart kan jag nog börja ta på mig sådant igen, bara köket är klart i lokalen.
 
Den 20e är det infoträff inför bakkursen jag kommer hålla (om allt klaffar). Det var en låååång lista med intresseanmälda så vi får se hur det ska läggas upp. Mitt kök kommer inte rymma mer än kanske 5-6 st. Fler så blir det vääääldigt trångt. Kanske man får ha flera grupper i omgångar. Ska bli spännande att höra vad dem vill lära sig, vad deras förväntningar är osv. Känns jäkligt häftigt att det är just jag som blivit tillfrågad om det här. Det var en privatperson som hörde av sig redan i höstas, strax efter jag stängt sommarcafét. Jag sa att hon kunde kolla intresset och finns det, återkom. Hon tog kontakt med Studieförbundet efter att ha fått in sådär 60 anmälningar och kvinnan på studieförbundet kontaktade sedan mig igen :) På Studieförbundet sa hon jag pratade med att om det blir många så visste hon en som var ganska duktig på att baka, som kanske kunde hjälpa till.. Vi får väl se hur det blir med det.
 
 

Kommentarer
Postat av: jessicapersikan

Kul att det går bra för dig!!! Ser framemot att komma å fika hos dig.:)

Svar: Jag ser fram emot bdsök av dig! ♡
Maria Walkeby Roos

2014-01-10 @ 11:02:28
Postat av: Malin Walkeby

men om du har själva bakningen avklarat, så kan dom ju sitta ute i kaféet för att dekorera, och vispa fluff och sånt. då ryms det många fler :)

Svar: Sant, men det beror ju på vad det är dom vill göra, vill dom lära sig från grunden så måste dom ju va i köket :)
Maria Walkeby Roos

2014-01-10 @ 11:15:47
URL: http://mildamalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0