Ischias, diskbråck, ryggskott?

Att jag har ont i ryggen då och då är ingen nyhet. Jag var ut för en misshandel -08, då jag blev knuffad ut för en stentrapp, baklänges. Ryggen fick ta största smällen, sedan huvudet. Att ingen ringde ambulans då kan jag än idag inte begripa. Kunde inte stå på benen och blev släpad därifrån.
 
Röntgen visade på 3 (!) diskbråck i ländryggen samt en spricka i korsbenet. Tro fan att jag hade ont. Diskbråck gör man oftast ingenting åt förutom sjukgymnastik, dem läker oftast av sig själv. Dock kan man som jag, känna av dem långt efter ändå, om man till exempel ansträngt ryggen mer än vanligt. Det är väl det jag gjort nu. I natt har jag sovit dåligt pga ryggen.. Svårt att ligga bekvämt utan att det strålar och molar..
 
Ändå kan jag inte låta bli att måla hela dagen. Det är roligt och jag glömmer liksom bort tiden och vips har jag målat i 5-6 timmar. Så var det igår. Jag sa till Dennis att jag blir nog inte i lokalen hela dan, måste ju va lite rädd om ryggen så jag inte blir helt färdig och därav sängliggandes. Då får jag ju absolut ingenting gjort! Och så vips, så var Dennis där för att plocka upp mig kl 16. :)
 
Idag ska jag slipa där jag spacklat,måla över det och sedan måste jag köpa en stoor spackelspade för vi kom fram till igår att, jo, jag måste bredspackla där det ska tapetseras.. :/ Jag är inte så erfaren när det kommer till det så vi får väl se hur det går..
 
 Här är en bild på tapeten som jag helt och hållet förälskat mig i. Visst är den fin? :) Jag älskar den!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0