Nåt slags rekord

Heja oss! Jag och Colin måste ha tagit nåt slags rekord idag! Vi skulle vara på BVC 9.45, Dennis skulle plocka upp oss och köra oss dit och sedan till dagis. Det var bråttom då Dennis även skulle hinna äta lunch då hans lunch börjar 10.00. Så, vi gör oss i ordinng åker dit, in, väger och mäter och ut igen, Colin lämnades på dagis 10.05. Så fort gick det minsann!
 
Colin växer äntligen bra igen. Han har vuxit hela 3 cm sen i höstas och är nu 88.5 lång och väger 12.2 :) ÄNTLIGEN! Han följer sin kurva bra och han är en frisk och glad kille. Den här matvägrarperioden är som bortblåst nu, skönt att den är över. Igår åt han 2 portioner till middag, han äter bra på dagis.. Det är en himla lättnad!
 
När jag var gravid och när Colin var bebis, så sa vi att Colin ska inte få sötsaker så som godis och kakor osv förrän han börjar vara så pass stor att han kan känna att "varför får alla andra barn men inte jag?", men när man är med om sådana här matvägrarperioder, som varar i månader, då testar man i princip ALLT. Bara han äter NÅNTING så är man glad. Om det varit pasta, frukt eller en kaka har inte spelat någon roll, så länge han ätit. Vissa dagar levde han på kanske 10 majskrokar (som i sig egentligen är mest luft.) och lite vatten. Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig, och jag hade aldrig väntat mig att vi skulle behöva oroa oss över vad vår lilleman lever på egentligen. Det blir inte alltid som man tänkt, helt enkelt. Det är lätt att säga sådant när man är gravid eller har ett spädbarn, men när det spädbarnet växer upp till ett barn med en jäkla stark vilja och egen åsikt, då är det inte så lätt. 
 
 
Mini-Dennis!

Kommentarer
Postat av: Kikki

Vi sa samma sak om Vilja medans hon låg i magen/var liten.
Att hon inte skulle få socker som i bullar/kakor/glass/godis osv tills hon bad om det själv..

Men det är som du skriver.
Det är inte så himla lätt alla gånger.
Vilja har provat det mesta idag.
Till och med läkaren rekommenderade glass när hon hade så ont i halsen att hon vägrade äta..
och 1177 rekommenderade att hon skulle få i sig socker också en annan gång, men mera som saft/jos..

Svar: Precis! Det är lättare sagt än gjort, och när barnet vägrar äta alls så testar man vad som helst!
Maria Walkeby Roos

2014-01-25 @ 12:32:58
URL: http://soffhornan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0