Rokoko, IKEA, Lagerhaus

Svärmor hittade en auktion på en auktionssida, en superfin Rokoko-soffa samt 2 matchande fåtöljer. Jag blev helt förälskad när jag fick se dem och att jag skulle buda på dessa var en självklarhet :) 
 
Jag satt på helspänn sista timmen, några andra bud lades och jag trodde med största säkerhet att priset skulle skjuta i höjden de sista minuterna. Det gjorde det inte! Jag VANN DEN! :) Lyckan var gjord och nu ska jag beställa frakt av denna snygging! Yay för mig, yay för svärmor som hittade den och yay för "svärmorssoffan" ^_^
Igår var jag och Dennis till IKEA för att storhandla till cafét. Massor blev det! Hyllor, prylar, blommor osv. Sedan vidare till Media Markt och köpte vattenkokare, grillgärn, micro, kaffemaskin osv. Skönt! Får se när det packas upp vad som missats, alltid missar man nåt..
 
 
Det här var bara ena kundvagnen, den andra var lika full ;) Sist men inte minst; en sväng på Lagerhaus! Massa fint men jag förvånades över hur lite jag hittade till cafét där.. Jag fick ett presentkort av Dennis i födelsedagdpresent som användes här. Dock hittade Dennis en enorm badanka som Colin fick, så den stod för större delen av presentkortet ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0