Uppfräschning

Jo, det var verkligen dags att ge den här bloggen lite kärlek och omsorg när det gäller utseendet. Jag har haft samma design länge nu och kände att det var hög tid. Bakgrunden är tapeten som jag visade för några dagar sen - ja, jag ÄR kär i den! Headern gjorde jag lite snabbt bara, bilderna på mig är tagna av otroligt duktiga Johnna och bilden på Colin har Olga tagit :)
 
Jag gillar inte sådana färdiga designer som man kan välja. Finns ju både standardmallarna som är gratis och sedan finns PRO-designerna. Men jag tycker dom är tråkiga eftersom det finns massa bloggar med samma design. Jag gillar att ha pillat ihop min egen, även om jag inte direkt är proffs så får jag dem att funka. Och, det finns ingen som har en likadan ;) Jag blir glad bara av att öppna upp bloggen och se den nu, måste vara ett gott tecken! :)
 
Säkert lättsamt med färdiga mallarna men inget för mig. Så -vad tycker ni om bloggen? Blev förändringen till det bättre eller sämre? Ni börjar ju vara fler som är inne här igen nu, vilket känns roligt! Jag misstänker att det är för att få tjuvtitta på bilder från lokalen och se vad jag gör där? :) Roligt, som sagt :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skitsnyggt Maria! Jag förstår att du fastnat för tapeten, den är verkligen urläcker (:

2014-01-11 @ 21:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0