Finaste barnen

En förstoring av denna bild fick mor- & farföräldrarna och gammelmormorna och gammelfarmor och en ska skickas till gammelfarfarn, verkade som en uppskattad julklapp på alla håll :)
 
Givetvis har vi en sån på väggen med! Var inte helt enkelt att fota och få en bild som blev bra på båda barnen men det gick till slut :)
 
 

God Jul

God Jul och Grattis till mig :)
 
 

Pepparkakshus

Idag har vi knåpat ihop ett pepparkakshus. Dennis gjorde mallen, det är 28 cm långt, alltså ett rätt stort gus blev det :P 
 
Jäkligt kul att dekorera men alltid nervöst att sätta ihop med det superheta smälta sockret.. men det gick faktiskt skitbra, utan minsta lilla missöde! Hur ofta händer det liksom.. :) Colin hjälpte till med non stop på taket men mest satt han och gjorde pepparkakor.
 
 

Knäck

Jag kokade mesknäck härom dan. Det blir så mycket godare knäck, med lite mese i den. Eller lite, ca 1 dl hade jag i ;) Kommer aldrig göra knäck utan mese igen, sen jag provade detta för ett gäng år sedan :)
 
 

Mio

Mio har bråttom, han har börjat krypa och nu börjar han ställa sig på alla fyra med rumpan i vädret. Så gjorde Colin innan han började resa sig mot saker. Jag hoppas Mio kan vänta lite till med det iaf. ;) Det är verkligen full fart på honom nu! Skulle haft en lekhage.. någon som vet var man får tag i en sådan?
 
Spana in ögonen på denna lilla kille <3
 
 

Luciafirande

Igår var det luciafirande på Colins dagis. Colin var den sötaste tomten jag sett :) Efter lite fika åkte vi hem och väntade på farmor och sedan åt vi med henne och Glenn.
 
Äntligen fredag, imorgon ska Colin firas med tårta och besök från familj och vänner. 
 
 

4åringen

Tänk va, att för 4 år sedan låg jag och klockade värkar i smyg, för att vid 12tiden på natten väcka Dennis och säga att det var dags att åka in till förlossningen. Ut kom en liten pluttig Colin. 
 
Imorgon blir han 4 år. Var dom här 4 åren tagit vägen är svårt att förstå. Tiden känns gå så mycket fortare sen man fick barn. Nu är han ju en riktig storkille! Himmel vad jsg älskar mina killar, alla tre :)
 
 

Dörrkrans

Gjorde en dörrkrans häromdan av julgranskulor som jag limmade fast på en kartong"krans" som jag klippt till. En limpistol hade varit att föredra men de kändes ju lite overkill att köpa en för ett enda projekt. Så det fick bli karlssons klister.
 
 

RSS 2.0