Färggranna Drömmar

Slängde ihop en sats med drömmar idag. För att göra dom lite roligare så färgade jag dom i fina färger. Perfekt till påsk :) Musten har däremot helt gått ur mig och jag orkar ingenting. Känner mig rätt färdig med att vara gravid och tjock och otymplig nu.. 
 
 

Saknad matte

Efter en vecka på bortaplan, kom jag hem i måndags. Pepsi blev helt överlycklig och ylade och visste inte var hon skulle ta vägen. Enda sedan jag kom hem har hon bevakat mig. Hon kommer och lägger sitt huvid i mitt knä och bara tittar på mig eller så gör hon som på bilden. Ställer sig och stirrarr ut mig. Såhär kan hon stå i evigheter.. tror minsann att hon saknat matte :) "lämna mig aldrig sådär igen"..
 
 

v 30

Går in i vecka 30 idag. Vet inte om det är hormonpåslag eller mitt obefintliga välmående som gör det, men idag vill jag hacka hela världen i bitar och bara lägga mig med täcket över huvudet och inte kliva upp mer..
 
Inte ens det fina vädret bättrar på humöret. Jag sitter här hemma som en annan eremit och bara.. väntar. Väntar på dennis, väntar på våren, väntat på ett bättre mående, väntar på bebis. Det är bara ett evigt väntande. Jag och Malin verkar dessutom synka när det gäller humöret, hade varit bättre om en va pigg och glad och hade orken att rycka upp den andre.. men nä.
 
 

MVC

Hemkommen fråm mvc och allt såg bra ut. Dock hade jag bara gått upp 1 kg på över 3 veckor, mindre än jag trott och barnmorskan hoppats på. Så jag ligger fortfarande på -2 kg.
 
Lillebror ligger med rumpan ner för tillfället, men det känns som att det ändras flera gånger om dagen o h än har han några veckor på sig att lägga sig tillrätta så vi hoppas att han gör det så jag slipper vändningsförsök. Börjar vara riktigt tungandat att ligga på rygg, samt konstant nästäppa.. 
 
 

Sköna fredag

Fredag och solen skiner och värmer. Malin kom hit mitt i dan och jag tände upp en brasa och vi grillade marshmallows och gjorde smores. Gott! Hundarna var lös och fick busa och dom skötte sig och höll sig på gården :) En bra fredag, än så länge. 
 
 
Ska väl fundera ut någon fredagsmiddag också. Dennis är ju typ uppbokad resten av helgen så de är till att passa på ikväll då. Går in i v 29 idag och därmed räknas jag som höggravid. Tycker magen ser mindre ut på bild än vad den gör i spegeln..
 
 
Nu får det mer än gärna bli vår!

Torsdag

Torsdag, snart helg. Men givetvis har Dennis nåt han måste göra även denna helg så de blir nog en rätt tråkig helg den här gången med.. Är ju Man eller Mes på lördag så Dennis är upptagen med det. Yay, typ. Jag vill ha en helg utan planer. Eller en helg då vi kan åka till svärmor. 
 
Jag vill åka ner till Nynäs och hälsa på systrarna. Sjukt less på vardagen nu. Sitta hemma och vänta på att Dennis och Colin ska komma hem. Skitkul, verkligen. Kan inte ens ta mig för nånting alls att göra för jag blir så jävla klen av minsta lilla. Muntergöken har talat.
 
 
 

Släpp in ljuset

Bytte gardiner i sovrummet igår, från tjocka mörklila till vita spetsgardiner. Hittade faktiskt dom på Dollar Store för lite och ingenting. Blev fint och ljust! Ett måste är att måla vitt runt fönsterna. Det mörkbruna slukar massor med ljus. Och mörkbrunt är det runt VARENDA fönster. Känns som ett evighetsjobb så det får då vänta..
 
 
Taken är ful-furu överallt också, i varenda rum. Det känns ännu jobbigare att ordna än fönstrena.. vita tak skulle göra så himla mycket för rummen.

RSS 2.0