Färdig

Jaha, nä men då var jag klar med allt som skule göras då. Packat åt ungarna, tvättat, fixat mig så jag slipper göra det sen när vi är hemma igen.. Då var det bara att vänta på Dennis i två timmar då.
 
 

Regn och otrygg sömn

Tokregnar idag.. hoppas det är bättre väder senare eller iaf imorgon. 
 
Det går runt nån märklig man och tittar in genom fönster och känner på dörrhandtag här i Ström.. flera har sett honom och han har setts på vår gata med. Känns så jäkla obehagligt.. Och i onsdagskväll mördades en afrikansk kvinna på Tingvalla. Dom fick tag i mannen igårkväll som jag fattat det. Hon hade en 3årig dotter som dom hittade i lägenheten, som antagligen blivit vittne till det som hänt hennes mamma. Det är så fruktansvärt så ord räcker inte till..
 
Inte underligt om man känner sig otrygg. Som råge på allt så väckte Pepsi mig inatt av att hon TOKSKÄLLER som hon gör när nån är på dörren. Vi har en ytterdörr på nedervåningen också, alldeles intill vårt sovrum. Jag kan inte låta bli att undra om nån var på vår dörr och hon hörde det. Jag låg vaken rätt länge och lyssnade, funderade på om det var låst och om Dennis tagit nyckeln ur dörren.. Usch så obehagligt :( Tur att vi har Pepsi, ingen bör våga göra inbrott här för hennes skall är jäkligt grovt!
 
 

bara surr

Igår följde jag och barnen med Malin in till stan för att hälsa på Suss. Mycket trevligt! Köpte ett par nya höst/vårskor också, så nu slipper jag frysa tills det är dags för vinterskorna.
 
Imorgon när Dennis slutat jobbar åker vi mot Hällesjö och möter upp svärmor som ska vara barnvakt. Hur jag ska klara mig utan ungarna i helgen är närmast obegripligt :(
 
Men jag ska ju hänga med Louise på lördag och fredag när vi kommer hem igen bär det iväg mot klubben för att hjälpa till i baren och ta en drink eller 2 med Dennis.
 
 

Finaste barnen

Vi har helt klart dom finaste barnen i hela världen. Kolla bara, jag dör sötdöden lite. Underbara, goa ungar! Som vi älskar er! Haha, Mio ser gigantisk ut i Colin knä..
 
 

Sketen kommentar

Igår när jag gick in och kollade bloggen hade jag fått en kommentar på ett inlägg som är TVÅ ÅR GAMMALT. En jävligt skruttig sådan dessutom. Jag förstår inte varför man går tillbaka så långt för att kommentera? För att ingen annan ska se? För att det var så långt man behövde gå tillbaka för att hitta nåt att hugga på gällande mig som mamma? Jag vet inte.. jag tänker inte på nåt vis "skydda" den här skruttiga människan, så jag lägger upp den här med IPnr och allt. Jag har kollat var IPadressen huserar och jag kan inte påstå att jag blir särskilt förvånad..
 
Det här kommenterades i ett inlägg där jag skrivit att "Colin var ute på byn med farmor, tur, så jag får nåt gjort på tårtan. Colin hänger annars i kläderna på mig och blir gnällig och då får jag inget gjort" typ. Jag höll nämligen på med en tårta till Dennis mormor den dagen. 
 
 
Som ni kan se på mitt svar så brast det på en gång för mig och jag blev så jävla less och förbannad. Jag blir förbannad bara av att tänka på den här skitkommentaren. Så, du som kommenterat; gå och dra nåt gammalt över dig och skaffa ett liv. Puss påre!

söndag

Söndag och maten står i ugnen. Skinkstek, potatisgratäng och skysås med messmör i, står på menyn idag. 
 
Helgen som kommer är det Höstfest på klubben och jag ska ta med mig Louise så ska vi slå klackarna i taket! Det var som ett tag sedan man var ut och hitta på nåt tok. Tror det kommer bli riktigt kul! :)
 
 

Höst

Bara att acceptera. Sommaren är slut och nu blir de allt kyligare och mörkare ute.. känns deppigt. Så många av de planer jag hade för saker vi skulle göra i sommar blev aldrig av. Får väl satsa på nästa sommar istället. 
 
Mio invigde sin söta mössa som han fått av moster Linda, idag :)
 
 

RSS 2.0