Julafton och juldag

Så var julen över. Tisdagen innan jul fick barnen magsjuka, men friska lagom till att Jessica med barnen kom upp för julfirande. En mysig julafton med besök från tomten och enorma berg med klappar till barnen. Och jag fick en symaskin av Dennis, som jag velat ha så länge! :) På juldagen gick jag, Jessica och Malin ut på hemvändarn. Jag kom fram till att jag inte varit på hemvändarn på 7 år! Haha, jag kände mig aningens malplacerad. Det var förvånansvärt få där som man kände över huvudtaget.. Men vi dansade tills fötterna värkte och sedan tog vi taxi hem :)
 
 
 
Bilden på mig och Dennis, och på julgranen har jag lånat av Jessica :)

Lucia och spruta

Igår var det luciafirande på dagis. Colins sista på Västringen ovh Mios första. Stolt som en tupp, satt jag och log åt mina små duktiga pojkar! 
Efter lite lussefika var det dags att åka ipp på ajukan då Mio skulle få vaccinationspruta. Han blev såklart ledsen när sköterskan stack honom i armen men det gick över fort. 
 
Jag räknar ner dagarna till jul och en veckas ledighet. I helgen ska barnen åka till farmor och vi ska måla taken, ÄNTLIGEN! vittvittvitt! :)
 
 
Synd på suddig bild, men dom är rackarns söta!

Ryggmottagningen

Förra torsdagen var jag in till ryggmottagningen där jag träffade en sjukgymnast som gjorde en grundlig undersökning. På henne lät det som om mina besvär från diskbråcket ändå är på bättringsvägen. Det som är mest påtagligt är domningarna som är mest konstanta. Men jag har fortfarande värk med. Det kan ta upp till ett år innan det blir bra, sa hon.
 
Innan jag gick berättade hon att dom skulle ha konsultation om mig på måndag (nu i måndags) och sedan skulle jag få ett utlåtande via post, som kunde ta upp till 2 veckor.
 
I tisdags blev jag uppringd av en sköterska på ryggmottagningen. Hon ville att jag skulle komma in redan igår, jag sa att den här veckan är det lite tajt, men hon propsade liksom på att "det vore jättebra om du kunde komma in redan denna vecka". Så jag har en tid idag kl 15. Hon sa nåt i stil med att "det vore bra om du kunde komma denna vecka, du ska få träffa en läkare att prata med om eventuell operation". 
Jaha. Där satt jag med hakan i golvet och en klump i magen, men blev halvt stum och fick inte ur mig nånting. Så när vi lagt på hade jag massa frågor men inga svar. 
 
Jag hoppas såklart att sköterskan bara formulerade sig illa, att jag inte behöver operation. Sjukgymnasten jag träffade trodde absolut inte att det skulle bli någon operation och det har aldrig jag trott heller. Men jag tänker inte ta ut något i förväg, jag får ju veta mer i eftermiddag. Så snälla, håll tummarna för ett positivt besked idag!
 
 

RSS 2.0