Ryggmottagningen

Förra torsdagen var jag in till ryggmottagningen där jag träffade en sjukgymnast som gjorde en grundlig undersökning. På henne lät det som om mina besvär från diskbråcket ändå är på bättringsvägen. Det som är mest påtagligt är domningarna som är mest konstanta. Men jag har fortfarande värk med. Det kan ta upp till ett år innan det blir bra, sa hon.
 
Innan jag gick berättade hon att dom skulle ha konsultation om mig på måndag (nu i måndags) och sedan skulle jag få ett utlåtande via post, som kunde ta upp till 2 veckor.
 
I tisdags blev jag uppringd av en sköterska på ryggmottagningen. Hon ville att jag skulle komma in redan igår, jag sa att den här veckan är det lite tajt, men hon propsade liksom på att "det vore jättebra om du kunde komma in redan denna vecka". Så jag har en tid idag kl 15. Hon sa nåt i stil med att "det vore bra om du kunde komma denna vecka, du ska få träffa en läkare att prata med om eventuell operation". 
Jaha. Där satt jag med hakan i golvet och en klump i magen, men blev halvt stum och fick inte ur mig nånting. Så när vi lagt på hade jag massa frågor men inga svar. 
 
Jag hoppas såklart att sköterskan bara formulerade sig illa, att jag inte behöver operation. Sjukgymnasten jag träffade trodde absolut inte att det skulle bli någon operation och det har aldrig jag trott heller. Men jag tänker inte ta ut något i förväg, jag får ju veta mer i eftermiddag. Så snälla, håll tummarna för ett positivt besked idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0