Spännande

Såhär spännande tyckte Colin det var att äntligen på ta plats på tåget. Själv är jag åksjuk. Jag som aldrig blir åksjuk..
 
 

Imorgon

Imorgon bär det av till systrarna. Jag är nervös över att åka tåg med barnen, hoppas det går bra!
 
 

magsjuka

Här blev det sjukstuga igår, Colin blev magsjuk. Jäkla dagis, han ska inte vara där när det går allt möjligt skit! Men han mår bättre idag. Tur att magsjuka brukar gå över snabbt. Nu hoppas jag bara att vi andra slipper få det! Tur i oturen att han fick det nu och inte nästa helg. Då ska nämligen jag och barnen åka tåg ner till Nynäshamn och systrarna ❤ Längtar! :)
 
Vi slog på en film efter att ha varit ute och grillat och gjort kolbulle och klämmackor, tog väl 10 min så sov både Colin och Dennis.. ;)
 
Btw världens godaste klämmackor. Jag gjorde pulled beef till middag igår och tog resterna + ost, tomat och salladslök på mackorna. Sjukt gott!
 
 

Träna

Morgonen började rätt dåligt.. kaos och en übertrött mamma gör humöret rätt skört. Efter Dennis varit hemma på lunch var det sovdags för Mio och jag passade på att träna. Vad skönt det var! En stuns på crosstrainern samt ett gäng rump- och benövningar. Är så taggande när det ger resultat.
 
Jag har tränat några kvällar med Dennis efter att barnen lagt sig, orken är verkligen inte densamma som mitt på dan..

Alla Hjärtans

Alla hjärtans dag idag. En vanlig dag för mig, bortsett från att jag och Dennis varit förlovade i 5 år idag. Jag får kärlek och bekräftelse varje dag av min Dennis, vi behöver ingen särskild dag för det :)
 
Väntar på att Dennis ska kliva upp. Huvudet värker och ögonen svider, trött idag. Inga planer, kanske för vi en eld ute och grillar lite? Förhoppningsvis blir det lite mindre kallt sen idag.
 
 

Fet-tisdag

Ja idag är det fet-tisdag och planen är att äta kams. Så jädra gott. Inte ätit riktig kams (palt) sedan pappa gjorde det. 
 
Varit på kyrkis för första gången idag, med Louise och lilla Alva. Sen åkte jag och Malin och hämtade Colin på dagis. Malin hade köpt med med sig semlor med nutella. Jag har inte ätit sötsaker på sådär över 1 vecka (länge för att va jag) men idag åt jag faktiskt den där semlan. Jättegod men jag blev illamående. Känns skönt att jag faktiskt kan bryta det där sockersuget om jag verkligen vill. Nu är det dock lite svårare, jäkla pms..
 
Träningsvärk i höfter och ländrygg. Känner mig stolt som kommit igång lite med träningen och det är toppen att inte behöva lämna huset ens, för det skulle bli betydligt svårare att finna tid och ork om man skulle dra sig till Pigg och Frisk..

Drömde

Inatt drömde jag att Mio fått sisådär en halv tandrand eller nåt. Det hade ploppat upp ett helt gäng med tänder över en natt.. Jag hoppas på att då sova ordentligt snart. Trött mamma här!
 
 

Tandsprickning

Mio har tand nr 3 på gång. Förklarar väl han griniga jag och den dåliga sömnen på sistone. Aldrig sett nåt liknande, han har som ett blåmärke på tandköttet där tanden ska komma :( Men glad är han idag ändå!
 
 

RSS 2.0