Skatteåterbäringen

Fy fabian vilken trevlig summa det visade sig bli för mig från skatteverket, tummen upp! Kommer kunna göra det vi vill och pratat om i sommar utan några som helst problem :) 
 
Dennis jobbar imorgon, sedan är han hemma 10 dagar. Vi beger oss till svärmor när Dennis jobbat klart, ska bli skönt med lite miljöombyte.
 

Skotertur

Vi var ut pp en liten tur för att prova skoterpulkan. Det skumpade rätt rejält men Mio somnade minsann ändå och sov så gott i min famn <3
 
 
 
Började morgonen med att baka morotsbrös i långpanna. Sjukt gott!
 
 

Att blogga

Jag kan vara flitigaste bloggerskan ever -not. För tillfället känns jag inte ha så mycket att dela med mig av. Livet rullar på i vanlig ordning och det har väl inte hänt skitmycket spännande sen vi kom hem från Nynäshamn. Jag har nyklippt och nyfärgat hår (tack Jessica!), det har varit massa plusgrader som ledde till världens blötaste före och dyngsura skor, därav inhandling av nya, Mio har sovit ett gäng hela nätter men av nån anledning är jag tröttare än på länge, Colin åkte Västringenloppet i veckan och fick medalj, vi åt plankstek igår, jag har kommit igång med träningen igen efter ofrivilligt uppehåll på 3 veckor pga magsjuka och resa osv, kanske blir det en skotertur och invigning av pulkan (en sån man sitter i som dras efter skotern), och snart är det påsk och vi beger oss i vanlig ordning till Hällesjö och en farmor med barnbarnsapstinens :)
 
Se så effektiv jag va nu, sammanfattade flera veckor i ett inlägg ;)
 
 

Lilja

Jag och Linda pysslade sockerblommor härom kvällen igen, en lilja bland annat :)
 
 

Sockerblommor

Igår kväll satt jag och Linda och gjorde sockerblommor. Linda hade aldrig gjort det tidigare men verkade tycka de var roligt :) Det är typ 2 år sedan jag gjorde blommor senast så jag kände mig lite ringrostig men det var kul faktiskt!
 
 

RSS 2.0