Muffinsdagen

I fredags var det muffinsdagen så jag tog tillfället i akt och bakade muffins med rabarbergömma och italiensk maräng. Tänkte visa bilderna :)
 
 

Morsdag

Idag är det morsdag och jag och barnen har varit och hälsat på mamma, medan Dennis låg hemma och va sjuk. Han har blivit förkyld igen.
 
Sen hem och stoppa Mio i säng som även han är lite förkyld, mest snorig. Medan Dennis och Mio sov och Colin chillade så fixade jag lite ute på balkongen. Hängt upp skira gardiner i turkos/grön färg, fick en pastellig trasmatta av mamma som hamnade där, och sedan ska jag köpa blommor och jord så jag kan hänga upp blommor där ute. Det har verkligen känts som en omysig balkong men det tar sig nu.
 
Middag är intagen, Mio sover och Colin ska sova om en stund. Sen ska jag lägga mig i soffan och där lär jag ligga resten av kvällen.
 
 

Rekord

Jag uppdaterar bakbloggen sällan numera men igår blev det av och inlägget fick en jäkla räckvidd och det blev minst sagt ett rekord gällande unika besökare. Sådär 3067 st var in på min blogg igår?! Helt sjukt! Jag delade inlägget i BAKAgruppen på fb, samt en pysselgrupp och min egna sida på fb. De vanliga ställena alltså. Sedan delades mitt inlägg av ett gäng och blogg.se placerade inlägget på framsidan och så.. men ändå, aldrig har det varit sån trafik! :)
 
 

Sjuka

Dennis blev tokförkyld med feber och rivande hosta bl.a redan i torsdags, sen blev svärmor sjuk i samma förkylning, sedan Mio och igår när vi åkte hem kände jag att jag inte heller mådde hundra. Vi va hemma vid 21.30 och jag kollade då tempen - 39.6 låg den på.. sen har jag svettats och frysit om vartannat. Imorse låg den på 39.0 och efter ipren fortsatt den stiga och sist jag kollade lpg den på 39.4 :( Jag har nästan aldrig feber men nu tog den i ordentligt.. 
 
 

Stockholmshelg

Ligger på hotellrummet med huvudvärk och njuter av tystnaden och mörkret (Mio sover så vi har mörklagt).. Dennis är och träffar några lumpenkompisar och Colin är i rummet mittemot med sin farmor. Snart sovdags även för han. Det är sommarvärme här nere och hade det inte varit för att jag har helt fel skor, så hade jag njutit fullt ut! 
 
Imorgon blir det gröna lund för hela slanten. Har inte åkt karusell på sådär 10 år så de ska bli kul att se om jag vågar lika mycket nu som förr. Ska även träffa pappa och hans fru en sväng, då dom också är här i helgen :)
 
 

RSS 2.0