1 advent

Jaha, så var det första advent och storm ute. Blåser riktigt kallt! Igår var vi in till stan och storhandlade mat. Vi var även på Jula och köpte målargrejer samt färg på flügger så vi ÄNTLIGEN kan måla taken här hemma. Var på en intedningsbutik för att leta taklampa till vardagsrummet, blev även sänglampor, 2 mattor ovh ett skitsnyggt horn att hänga på väggen. Jag köptr även vinterskor igår, jag har varit utan tills nu = kallt.
 
Ni kanske tycker det låter som att vi shoppat loss ordentligt, och när jag fick dubbel lön denna månad så fanns ju faktiskt utrymme för att handla sånt som vi länge velat/behövt. :)
 
 

Världens finaste momma

Idag fyller världens bästa mormor 101 år. Hur galet är inte det? Som jag älskar denna kvinna, är så tacksam att hon fortfarande finns hos oss.
 
 

En julklapp

Jag kilckade hem en julklapp till mig och Dennis i morse. Har länge känt att vi behöver ny säng, alltså nya madrasser osv. Min rygg tar mycket stryk av den vi har nu, madrassrna är köpta på IKEA för sådär 6 år sedan ungefär, och alldeles för hård för min rygg. 
 
Så, jag kände att det var hög tid för en ny säng! :) Den är så himla snygg också!
 
 

Halloween

Halloweenfest igår, första på 4 år för mig. Var hos Mårthen och Lizette. Mitt smink tog 3 timmar att göra, sedan när vi kom dit hjälpte jag Lizette med hennes, sjukt roligt när det blir bra! Jag och Lizette gick till final och Lizette kammade hem priset. Vet inte vad det var, dom sa nåt om Åre så det är säkert en weekend där. Idag är jag trött med skallebank.. hungrig!
 
 

RSS 2.0