Första snön

Idag singlade små snöflingor ner och därmed första snön för året. Pepsi är helnöjd nu när det börjar vara kyligare ute :)
 

Klumpeduns

Stackars Mio är en riktig klumbeduns. Igår ringde dom från dagis för han hade ramlat baklänges från en rutchkana och slagit bakhuvudet så det blev ett besök på sjukan för att kolla att han var okej, det var han, som tur var! Idag for han framlänges och skallade hörnet på en köksbänk, genast blev han blå och fick en bula. Ren tur att det inte gick hål! Is mot pannan och pannkaka i magen så blev det lite bättre i alla fall. Stackarn, inte lätt att vara liten :(
 
Det syns inte så väl på bilden men man ser att de är blått och en bula där.. 
 

Söndag

Söndagmorgon och jag slappar i soffan med Colin. Denniabsocer och Mio kommer äntligdn hem från farmor idag, jag längtat efter min lillplutt! Igår hade Colin verkligen en höjdardag. Först hade han kompisbesök här, dom åt massor med pannkakor rill lunch och lekte i timmar innan det var dags för kompisen att gå hem och vi iväg till Louise och Henke där Colin lekte med söta Alva :) Vi käkade kräftor och västerbottenpaj och hade en trevlig kväll. Dock blev det lite tvärt avslut då jag inte pallade mer dör mitt ben värkte nåt så hemskt! Så vi åkte hem vid 20tiden. Väl hemma var det riktigt skönt att slänga omkull sig i soffan!
 
 
Jobb hela veckan som kommer, ska även prova på att jobba på lördag, se hur det funkar :)

RSS 2.0