En dag i skogen

Igår for vi ut på vad som nog var sista turen i hopp om svamp. Vi hittade ca 300 g kantareller, det var nog redan plockat där vi var.. däremot hittade vi 2 kg blek taggsvamp! Vikten är alltså efter att jag rensat :) Taggsvamp är verkligen inte fy skam det heller, tycker dom är riktigt goda! Pepsi var nöjd och trött och sov hela kvällen sedan, vi var rätt trötta vi med. Tur att jag är ledig idag, hade varit tungt att jobba känner jag. Har ont i skuldran, fick de i fredags, tror jag gjort nån rörelse eller nåt som blev fel. Ont som fasen :(
 
 

Pannkaka

Gissa hur många pannkakor jag stekt idag? ;) Rätt många kan jag säga. Så imorgon är det pannkakstorsdag.. Jag lär väl drömma om pannkakor inatt! Känns verkligen kul att få jobba och jag hoppas ryggen klarar av det. Jag försöker att inte lyfta tungtnosv och använda de hjälpmedel som finns. Men nog är jag slut och har ont när jag väl kommer hem.
 
 

Nya Närvården

Att byta till NNV kan vara det bästa jag gjort på länge. ÄNTLIGEN blir jag tagen på allvar! Från att ha blivit nekad remiss till stan, inte bara 1 utan 3 ggr, nekad förlängd sjukskrivning med orden "det är inte så tungt och jobbigt att ta hand om barn" och bli hemskickad med en påse tabletter av diverse slag,
 
-till att få konstaterat direkt att remiss till magnetröntgen skickas i samma ögonblick som jag lämnar rummet, en plan för hur vi ska gå vidare, en riktig undersökning (som gjorde ont utav bara faan!) och ett trevligt bemötande.. jag har inte ett dugg mindre ont efter att ha varit på NNV men ändå känner jag mig både gladare och mer hoppfull, för jag får HJÄLP!
 
 

Sushilördag

Igår åt vi sushi till middag oxh Dennis önskade en hallonpaj till efterrätt. Var länge sen vi åt sushi nu så de var gott! Paj däremot är inte min grej, varken att baka eller äta.
 
Idag ska vi åka in till stan och handla mat. Det blir mycket billigare än att småhandla var och varannan dag. Vi ska passa på att träffa Suss och Vincent med, blir mysigt :) Till veckan jobbar jag ons-tors-fre, måste köpa sulor i veckan så kanske jag får mindre ont. Ska prova att ha dom i mina träningsskor, trässkor (fast med gummisula) är inte direkt bra för kroppen.
 
 

Jobb!

Vet ni vad? Jag har jobbat idag! Jag har sökt jobb lite här och där, bl.a på centralköket. Satt och höll på med en jobbansökan till ageris igår, när det ringer, då var det från centralköket som ville ha mig att jobba redan idag. Även imorgon och fredag. Har tagit på mig att jobba 3 dagar nästa vecka med :)
 
DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA! Dock har jag rätt ont i vänster höft/skinka/ben nu. Jag hoppas att jag ska kunna jobba utan att få ont. Det var faktiskt riktigt kul att då jobba och känna att man gör nåt vettigt!
 
 

Dålig morgon

Jaha. Den här morgonen hade ju kunnat börja bättre. Mio har en förmåga att leka med skorna och har redan trollat bort ett par skor, alltså dom finns inte längre! Så nu när vi skulle gå på dagis, så hittar jag bara en sko.. jag letade verkligen överallt och tillslut tappade jag humöret helt och började lipa.. för en jävla sko. Men det är faktiskt så att det är så lätt att tappa humöret när man går runt och har ont och känner sig värdelös, dag ut och dag in. Jag hittade dock skon tillslut och då var såklart Colin tvungen att fälla en kommentar att "nu var du dålig på att leta mamma!" (Colin som faktiskt ÄR helt hopplös på att leta har fått höra just den meningen ibland), och jag bet mig bara i tungan och tog 3 djupa ungefär. Jag hoppas den här dagen blir bättre än den började.

Middagsgäster

Idag kommer Lizette och Mårthen med lilla Moa, samt Linnea och Anders med deras Otto, på besök. Vi ska käka middag och bara hänga. Hoppas huvudvärken ger med sig bara.
 
 
De få gångerna man har sminkat sig med något mer än mascara är lätträknade nu för tiden. Stackars Dennis måste ju tycka att han bor med en slusk som alltid går runt i mjukisbyxor här hemma. 

Inga goda nyheter

I tisdags var jag hos läkaren (igen), den här gången en annan läkare än han jag träffat i sommar. Han var riktigt bra och förstående. Dessvärre kunde han inte ge mig några goda nyheter utan han konstaterade att jag HAR diskbråck med väldigt tydliga symptom, bl.a Ischiasnerv ordentligt i kläm. Fick ny medicin utskriven och ska prova äta full dos i 2 veckor och se om det lindrar och blir bättre, annars får vi tänka om, sa han. Nu kommer jag dock inte vara på sjukan mer då jag bytte till Nya Närvården i veckan. Hoppas på att få bättre hjälp där, en röntgen till att börja med kanske?
 
Känner mig deppad och låg och värdelös. Jag var liksom taggad på att få börja jobba nu.. Väldigt tveksamt på om jag kan det nu när jag är såhär. Jag minns ju när jag fick de 3 första diskbråcken, hur jäkla lång tid det tog för mig att fungera någolunda ens. Det här gör mig så jäkla bitter stundvis. Jag vet inte vad jag ska göra längre.
 
 

RSS 2.0