Baka

..det gillar ju jag. Sen är jag ju faktiskt ganska bra på't med ;) Kladdkakan som ni ser överst kan vara en av mina all time high. 
 
 
Det känns som att min baklust och inspiration börjar krypa tillbaka efter en lång period av totalt stopp, när det kommer till bakningen och fotandet. Jag mår bättre och det visar sig visst i min bakblogg med. Jag har fått kommentarer från människor i min omgivning, som också märker att jag börjat komma igång igen. Att  våren är på intågande och det finns många fler timmar att utnyttja dagsljuset på hjälper en hel del med. Vintertid är det ju mörkt när man kommer hem från jobbet = inte läge (eller lust) att fota. 
 
 

Framkalla

 
Har tänkt framkalla dessa bilder på barnen, som jag tagit. Men jag vet inte om jag ska ha dem i färg eller svartvitt. I en grupp jag frågade var svartvitt överlägset och jag är också inne på det, men Dennis tycker att dem ska va i färg..
 
 
Vad tycker ni?

Utflykt

Idag har vi sett oss om med hyrbilen. Ett av ställena gav mig svindel på vägen upp.. snirkliga, smala vägar upp på ett berg. Vi kom upp till molnen till slut. Kallt blev det dock. Men spännande!
 
 

Sicilien

Livet på en pinne. Inget kan störa mig här. Fridfullt, vackert och värmande sol. Underbart! Egen pool, stort och luftigt boende i lägenhet.. ahh..!
 
 

Nedräkning

Nu är vår resa inom räckhåll. På lördag åker vi! Helt ärligt så känns det jobbigt att åka ifrån pojkarna och va ifrån dem en hel vecka. Dom kommer alldeles säkert ha det jättebra men det är klart att det är jobbigt..
 
Ser dock fram emot sol och värme, god mat och trevligt umgänge med svärmor och hennes sambo. Det kommer bli toppen!
 
 

RSS 2.0