Så minns jag Dig

Så här minns jag Dig.
 
 
Jag minns doften av rökt aborre som du rökte själv. Jag minns hur du gjorde de godaste tunnpannkakor, som inte alls var så tunna och med mycket socker på. 
Jag minns hur du byggde vår kaninbur men sa att den var till grannens nya hund, för att inte förstöra överraskningen.
Så minns jag Dig.
 
Jag minns dina arbetarhänder med jord under naglarna efter att du varsamt sett om dina plantor inför sommarens blomsterprakt.
Jag minns hur vi plockade blåbär bakom knuten och åt direkt med gräddmjölk. Jag minns hur jag vaknade tidigt av hur det slamrade i vedspisen som du eldade i.
Så minns jag Dig.
 
Jag minns lyckan av att se renar på vägen upp till dig, för det var ju dina renar. Jag minns hur vi fick snickra med dig i snickarboden. Jag minns hur vi möttes av ett hav av blommor på somrarna hos Dig. Jag minns hur jag satt i ditt knä och du strök mig över kinden. 
Jag minns glädjen i dina ögon när du fick träffa Colin, ditt barnbarns barn.
 
Så minns jag Dig. 
Sov gott, världens finaste Farfar. ❤
 
 

Bakat med kärlek

Idag har jag bakat tekakor med kärlek. Det är ju alla Hjärtans dag idag och det är klart att barnen ska få något extra då. Igår bakade jag dessutom med kpgra av barnen, vi gjorde Silviakaka, som sedan åts till efterrätt idag :)
 
Jag trivs med tillvaron just nu. Jag trivs på jobbet, det är ROLIGT att gå och jobba. Det är inte alla som kan säga det :) Ljuset kommer tillbaka mer och mer vilken är en ordentlig humörhöjare, jag har världens bästa make och 2 fina barn.. Det finns inte vidare mycket att klaga på just nu faktiskt och det känns fantastiskt bra!
 

I baktagen

Senaste veckan har jag uppdaterat bloggen så mycket som 3 gånger! Det vst länge sedan de var sån aktivitet där. Riktigt kul känns det, jag känns ha fått tillbaka en del av lusten för att vaka och blogga :) ..ja, kanske inte här dock. Här är det väldigt tyst.
 
 

RSS 2.0