Tillbakablick

Tänk att jag är gift och har två barn med världens bästa man <3 Kollade igenom skivorna med bilder som Johnna tog på bröllopet. Så mycket fint! 
 
Nåt som jag känner att jag saknar är bilder från middagen och resten av kvällen, samt att inget verkar ha blivit filmat. Hade varit kul att ha allas tal förevigade.
 
 

Nyopererad

Då var det gjort! Som jag gruvat och varit nervös för detta, men de har gått över förväntan. Det var lite läskigt med sövningen och min puls låg på nära 100 för att jag va så nervös.. men det gick ju bra. Dock hade jag verkligen jätteont då jag vaknade så jag fick morfin och grejer som gjorde mig lite go i huvet, så att säga. Läkaren har varit hit och pratat med mig, det var ett rejält diskbråck jag hade och han fick ta bort mycket vävnad. Men det har gett resultat för nu kan jag ligga med raka ben utan att de gör ont och domnar bort enda ner i foten. Det har jag inte kunnat sen juni då jag fick detta.
 
Kisseriet verkar ha kommit igång också, information som jag sällan skulle dela med mig i andra fall, eller hur Malin ;)
 
Nu längtar jag bara hem. Vid 13 är jag redo för hemgång! Jag längtar efter mina barn och min man :)
 
 

Kortvecka

Börjar året med en kortvecka, är ju röd dag på fredag. Sedan blir jag borta någon vecka från jobbet, då jag ska opereras tisdag morgon. Jag är såklart nervös, mest nervös för själva sövningen och hur jag kommer må på uppvaket. Men jag känner mig förhoppningsfull, jag hoppas verkligen på att få vakna smärtfri. Jag har haft mer eller mindre ont sedan mitten på juni. Det är 7 månader. 7 jäkligt långa månader, bitvis. Jag vet inte om jag kommer bli kvar över natten efter operationen, eller om dom släpper hem mig på eftermiddagen. Dock tyckte sköterskan att 10 mil var i de längsta laget att åka efter operationen, så jag vet faktiskt inte.
 
Ni kan väl hålla tummarna för mig på tisdag?
 
 

RSS 2.0