Från provanställning till..

Fast jobb! Från och med imorgon har jag en tills vidaretjänst och det känns så jäkla gött! 2017 känns bli vårt år. Familjen Walkeby Roos! Dennis har bytt jobb efter att inte direkt stortrivits på sitt gamla och jag har fast jobb efter 5 månaders provanställning. Och jag är så himla glad! Jag älskar att gå på jobbet! Jag kan ha världens bästa kollegor. Jag trivs så himla bra med dom :)
 
Och om 2 veckor åker vi till Sicilien. Var och hämtade mitt nya pass igår. Det kommer jag INTE visa er, för som alltid blir man ju såå snygg på bilden. Eller inte.
 
 

Sen sist

Snabb update.
 
-vabbat febrig Mio
-haft ensam-hemma-helger då Dennis haft klubbgrejer
-varit på roligt 30årskalas för Martin, där vårt lag regerade på beer pong och vi dansade på bord till aqua och e-type.
-gått ner 1 kg och -3 cm i midjan på en vecka, tack vare kcal-räkning.
 
Nästa fredag är det min farfars begravning. Jag får ont i magen av bara tanken. Det känns så konstigt.. konstigt att inte kunna säga längre att "min farfar bor i Arvidsjaur". Att det ska till en begravning för att alla vi systrar ska vara samlade också.. synd att det är en sån sorglig anledning som gör att vi ses allihopa. 
 
Idag är det 4 veckor till påsk och vi påbörjar resan till Sicilien. Fy sjutton vad läckert det ska bli! Jag har velat åka till Italien så länge.. drömmen var att göra det på bröllopsresan men ett bröllop kostar (iaf vårat) så det fanns inte obefintligt med pengar till resan sedan. Det kommer bli så skönt!
 
Så, då vet ni vad som hänt sedan sist. 
 
 

RSS 2.0