Sista veckan

Dennis spenderar veckan i Sthlm och jag är själv med barnen. Givetvis har jag dragit på mig nån jäkla dunderförkylning och har haft feber i en veckas tid nu.. Clara har haft lite feber i 2-3 dar men nu till morgonen är hon feberfri. Jag däremot hostar och nyser och låter som jag druckit en flaska whiskey.  Hoppas piggna till till helgen då vi ska bo på hotell, jag och Dennis..
 
 
Snart har det gått 2 veckor sedan momma gick bort. Det är konstigt det där, hur någon som alltid funnits där bara är borta nu. Hur en bara kan sluta finnas.. Hennes lilla krypin på Solbackens sjukhem är urstädat. Begravningen är den 8 februari. Det kommer bli en tuff dag. 
 
 

Sov gott, momma

I söndags kväll somnade min momma in. Jag är jätteledsen såklart och tårarna verkar aldrig ta slut. Jag trodde inte jag skulle ta det såhär hårt. Missförstå mig inte, jag menar att hon var ju 103 och ingen lever förevigt, hur gärna jag än skulle vilja att hon kunde fortsätta finnas hos oss. Men nä, det är tungt. Malin uttryckte sig så fint och mitt i prick om momma.
 
"Hon kändes nästan oändlig", och så var det verkligen. Ibland kändes det som om hon skulle överleva oss allihopa. Jag tror inte momma var rädd. Hon har väntat, hon var redo. Hon var troende och trygg i det. Jag är en skeptiker på hurvida det finns något mer efter vi dör, men nu hoppas jag det. Jag hoppas det finns något mer och att vi kommer ses igen. 
 
 
Sov gott, momma.
Jag älskar dig ❤

Ny frisyr

När Jessica va här över jul klippte hon av ca 2 dm av mitt slitna hår. Det nuddar nu knappt axlarna. Jag har vant mig och gillar det mer och mer!
 
 

En stjärna i himlen

Hösten var riktigt slitig och grisig, framför allt psykiskt. Dennis har gått utbildning och alltså varit borta stor del av hösten, veckopendlat mellan Sthlm och Strömsund. Alltså kommit hem sen fredagkväll och åkt söndag mitt i dan igen. Det har gett oss ca 30 timmars umgänge i veckan. Löjligt lite och jag grät massor varenda söndag.. och övriga dagar med för den delen.
 
Min mamma har varit guld värd under denna tiden. Både före och efter att Clara kom till världen. Hon har hjälpt till med mat och barnpassning och avlastning och sällskap och funnits där när jag varit helt knäckt. Jag är otroligt tacksam att jag har min mamma! 
 
Nu återstår en sådan vecka med Dennis i Sthlm, sen är utbildningen äntligen klar. Sista veckan i januari är han borta, men vi avslutar den veckan med hotellvistelse, bara han och jag.
 

Tillbaka till vardagen

Då var jullovet slut och vi återgår till vardagen och lite rutiner igen. Ungarna har faktiskt sovit till 8 under lovet, så det var lite segt att kliva upp tidigare nu.
 
 

Lilla Siri kom till oss

Lilla Siri flyttade hem till oss i höstas, har länge känt att jag vill ha katt igen och Colin har sagt detsamma han med. När jag såg bild på henne kunde jag helt enkelt inte hjälpa att falla p
adask för denna lilla tjej. Hon är så himla gosig och älskar att kela och delar gärna kudde med en. Dock får hon inte sova hos oss nu när Clara är så liten, är rädd att hon ska lägga sig på Clara.
 
 
 

Clara <3

 
 

RSS 2.0